Chcel by som kupit novy bike, Vyhliadol som si bicykelKONA BLAST 2009, http://www.jumpsport.sk/kona09/img900/2k9_blast.jpg Rad by som pocul vase nazory na tento bike.. je to bicykel na rekreacne bicyklovanie po lese... Za vase prispevky vam vopred DAKUJEM
V tej cene by mozno bol aj Haibike Attack 09,este by som sa pri nom spytal,ci nan vedia dat ine brzdy ako tie Tektra a potom to bude fajn bike na zaciatok V tejto cene vela nenavyberas,tak aspon ten prehadzovac je lepsi ako na tej Kone
vyber si podla toho,ktory shop mas blizsie,ten Hai a Giant su si dost podobne,kebyze mas moznost vymenit brzdy na Haibiku tak je to lepsie ako Ginat brzdy
EDIt/ nomad,upravil som svoj post,lebo nema cenu sa natahovat ci Dart ci XCM,bude to viac menej jedno
- vidíš akú hodnotu má takýto príspevok? Čo tak pridať k tvrdeniu aj nejaký argument Ja poviem že dart je lepšia lebo má lepšie tlmenie...
edit: winprog, to je pekné svinstvo upraviť príspevok tak že ten ktorý naň reaguje vyzerá ako keby bol mimo témy Čiže pre úplnosť dodám pôvodné znenie príspevku (ktorý bol mimochodom aj stupídny) preto aby bolo vidieť na čo som reagoval
Zdravim... Myslim ze pokial si novacik tak budes s deore nadmieru spokojny.. dart 2 je pruzina s otvorenym olejovym mazanim.. ...urcite ti bude ta vidla stacit...kedze pises ze to ma byt na rekreacne bikovanie....
Vela stastia pri kupe
PatrikL/ prosim ta,nelez na mna s tym,ze je to svinske ja som napisal,ze som upravil svoj povodny prispevok preto,lebo sa o to nema cenu natahovat...a este prikladat obrazok o tom,ze co kto napisal,to je uz vazne detinske...mohol si ist za pani ucitelkou ze som ti nevratil lopatku a vedierko do piesku vazne detske zalovanie BTW nevyzera to tak,ze nomad je OT,ja som napisal,ze som to upravil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo niečo iné
EDIt/ nomad,upravil som svoj post,lebo nema cenu sa natahovat ci Dart ci XCM,bude to viac menej jedno
- vidíš akú hodnotu má takýto príspevok? Čo tak pridať k tvrdeniu aj nejaký argument
edit: winprog, to je pekné svinstvo upraviť príspevok tak že ten ktorý naň reaguje vyzerá ako keby bol mimo témy
Vela stastia pri kupe
K_T: prilož si na tento:
http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=535&category_id=102&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
ja som zacinal na altus /acera a snival o deore
To fakt? Myslel som že dart je vazelínový lowend na tenkých nohách.
Ja by som jazdil radšej Toru s Alivkom, jak Darta s Deore a vyššie...