Caute som novacik. Mam 14rokov a na rok si chcem kupit novy bike. Cena tak do 400€. Vacsinou jazdim po asfalte a obcas mensi teren take 10cm hrby a 30cm skokany. Rozmyslal som merida, ale su dost drahe. Celkom sa mi paci Tyax Mognoose s vodlou 10cm. Prosim poradte nejaky bicykel lepsi ako mam teraz nejaky olpran patriot harier za 115€ a vsetko sa na nom kazi. Investoval som do neho viac nez stal samotne . Teraz chcem nieco poriadne. Vdaka. Na znacke nezalezi, ale aby bol kvalitny no proste lepsi a aby sa nekazil ako ten olpran. Diky moc
tak tá Matts TFS Trail 700-D by ťa myslím plne uspokojila, najlepšie by bolo keby si ju ideš pozrieť naživo a vyskúšať... prípadne aj v predajniach sa popýtaj čo by ti za tých 700e mohli ponúknuť... hlavne skús niečo s minimálne RS Tora vidlicou...
v tej cene sa stretneš prakticky len s osvedčenými značkami/brzdami, avid, shimano, hayes... čiže to bude porovnateľné... pokiaľ teda nemáš nejaké špeciálne požiadavky na ne - napr. kusavé a pod...
A ten Comp za 419 sa ti nepáči viac? ale tá otázka je úplne zbytočná, Pell's sú normálne biky, Olpran je tesco kategória. Navyše to určenie času, "na rok" = o rok, čiže na budúci rok? To sa pýtaš potom strašne skoro, lebo už budú iné modely, iné ceny. A ak to je teda takáto vzdialená budúcnosť, tak máš nejakých 300 dní na navýšenie rozpočtu. Totiž oplatí sa kúpiť čo najvyšší model, upgrady vyjdú vždy drahšie (pokiaľ to nie je "upgrade-downgrade" bazárovkou).
Paci sa mi ten razzer za 419:) pekny je. A taka otazka kebyze chcem kotucove brzdy nan? Daju s a v budnucnosti dolnit? Paci sa mi ked ma bike take brzdy
takze rozdiely.. predovsetkym vidlica! recon je uz v pohode reba je asi lepsia (aj ked na take tvrdsie jazdenie neviem kolko vydrzi) radenie deore/slx/xt, brzdy tekro, magura, elixir r, kluky deore, slx, xt ale to su vsetko veci ktore sa daju vycitat:) osobne by som isiel do stredneho kedze tiez pokukavam po fulle, slx vybava je v pohode, brzdy sice nepoznam ale tie sa daju casom vymenit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aha hh neboj nebude tahat viem bola to blbost mat ten tesco
myslim ze za tu cenu je dobry ale co si vy myslite je dobry?? diiky za odpovede
http://www.sportservis.sk/product/giant-terrago-1-disc-model-2009-6632/
tento ma zase dobru vzduchovu vidlu ale zase tie prevodniky
vedeli by ste mi povadat ci ta vidla je vzduchova a myslite ze ten bike sa oplati kupit?? diiky
pokiaľ chceš lacný full tak veľa možností nemáš, toto je taký najlacnejší schopný xc full
vyssie som dal link
Paci sa mi ten razzer za 419:) pekny je. A taka otazka kebyze chcem kotucove brzdy nan? Daju s a v budnucnosti dolnit? Paci sa mi ked ma bike take brzdy
Nasiel som v Haibike niekolko adeptov na kupu na zaciatok:
http://www.kubicasport.eu/produkt/1993/Haibike-Edition-SL-2010---biely/modry/
http://www.kubicasport.eu/produkt/1953/Haibike-Scream-RX-2010-bielo/sedy/
http://www.kubicasport.eu/produkt/2046/Haibike-Challenge-RC-2010/
na Vas mam dve otazky:
1. nieco o znacke HAIBIKE
2. su velke rozdiely v kvalite komponentov (vzhladom na ceny 700/1100/1700) ? Nehodnotte ramy - tam rozdiel vidim
Dakujem za info