Chcem kupit Ghost Lector. Potreboval by som si vyskusat velkost S. Nemate ho nahodou niekto, alebo neviete nahodou o niekom. Budem vdacny. V obchodoch bez sance... Dakujem
matko001 pravdu máš, celá predajňa jazdíme lectorov a máme jeden L-kový skladom, rastoBA skladom taký malý nemáme ale aspoň ti pozriem sklad či je niečo objednatelné v takej velkosti
Tak konecke som skusil obe velkosti naraz. Rozdiel medzi S a M co sa tyka dlzky je minimalny, cca 1,5cm na dlzku. Ku podivu som zistil, ze S aj M mali uplne rovnake predstavce co sa tyka dlzky. Aj ked podla katalógu to tak nemalo byt. Ked som sedel na bicykloch tak som skoro ziadny rozdiel necitil, mam na mysli posed a dlzku. Najvacsi rozdiel medzi týmito velkostami je v dlzke sedlovej trubky, presne 4cm. S je 42 a M 64cm. Na S-ku mi vychadza vysunut sedlovku 24cm a na M-ku 20cm. Pokial by ste sa mali rozhodnut iba podla tohto parametru ktory by ste zobrali? Dik
20cm je po liziny sedla prepkladam? Tak urcite Mko, 20cm je viac nez dost. A keby sa ti to zdalo dlhe celkovo predstavec mozes skracovat podla potreby dostatocne.
Ano pri velkosti M je 20cm vysunuta po lyziny. U velkosti S je o 4cm viac. Je to asi individualne, napríklad matt ma tiez dost vysunutu sedlovku: http://www.mtbiker.sk/foto/topic/13057/278616.html Otazka znie co ma aku vyhodu. Ci mensi ram a vyzsie sedlovka, alebo vacsi ram a nizsie sedlovka?
Nie ze gramár, ale nakoniec som zobral radsej mensi, kedze sa v podstate jedna len o vysku sedlovej trubky, kde je lepsie radsej mensia o cm ako vacsia o cm. Po lepsom merani som zistil ze sedlovka bude vysunuta 23cm po lyziny. To je myslim lepsie ako v M 19cm.
to je úplne jedno si myslím.... kedže sú ti dobré oba...dôležité je len či ti sú dobré aj na dĺžku..ak je S-kový dostatočne dlhý tak nieje o čom a to gramár bolo myslené ako vtip...lebo menšia velkosť=nižšia hmotnosť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prave preto to potrebujem vediet, lebo uz sa daju objednat 2017 modely.
170cm a nohy 77,5