podľa mňa je hlúposť porovnávať takto značky bicyklov... ja jazdím meridu a som spokojný... je to všetko o vkuse ... niekomu sa páči merida, niekomu specialized a niekomu aj alpha z carrefouru... ktorú mám mimochodom odskúšanú a skoro som sa na tom zabil
podľa mňa je hlúposť porovnávať takto značky bicyklov... ja jazdím meridu a som spokojný... je to všetko o vkuse ... niekomu sa páči merida, niekomu specialized a niekomu aj alpha z carrefouru... ktorú mám mimochodom odskúšanú a skoro som sa na tom zabil
Alpha.Mne jednu ukradli.Aj tak som rad ze som sa toho zbavil.Čo povedat? kopa ŠROTU
ja sa cudujem ze sa tu vobec uz po tolkykrat rozputala debata, ktora sa zacala jednou amaterskou otazkou este amaterskejsieho (probably) jazdca. Viac sa ta otazka uz zovseobecnit nedala, alebo mozno aj hej... je lepsi bike s jednym kolesom alebo s dvoma To ci je ta alebo ta znacka lepsia sa clovek nedocita v ucebniciach, hold kazdy raz nejak zacinal a bol odsudeny na zbieranie skusenosti a gramblave bikovanie ci sa mu to uz pacilo alebo nie Takze ak mala ta osoba trochu chochmesu (co asi nemala), neopytal by sa takuto nezmyselnu otazku, ktora nema odpoved a aj ten najvacsi zaciatocnik nepubertalneho zmyslania by uz porovnaval kokretne veci a nezistoval by, ci trava na vedlajsej luke je zelensia. howk
Vidim ze tato debata je fakt zmyselna...ale sak treba sa aj na niecom zasmiat.Ja sa pripajam k nazoru ze Liberta-The Best of....ale ani Eska nie je na zahodenie
Klud chlapci. Vsetky ramy Specialized sa vyrabaju na Taiwane a hadajte kde… vo fabrike Merida, ktora je najvacsi producent ramov. Navyse ak si nastudujete, 35% akcii Specialized vlastni prave Merida. Preto nikde v USA nekupite oficialne znacku Merida, to bola ich dohoda, aby nevstupovali pod vlastnou znackou na ich trh.
Ergo tato debata je absolutne bezpredmetna a daval by som pozor na tie vyjadrenia o Trabante vs. Ferrari. Tu to skor vidim Opel vs. Vauxhal. Hawk
***** kone voz “
Dal som kolieska od specla na meridu čo poviete môže byc ?
Jazdil som specla roubiax bol to dobry stroj ale chcel som zmenu hlavne vyskúšať diskové brzdy a poviem vám tato merida reacto je ostrejšia čo sa týka riadenia držania ale na rýchlosť je to svina na toto cítim že nemám nohy to tlači kone priamo do zadného náboja kdezto ten rube bol taký viac na pohodu tak keď som dupnul nohu mi ako keby nic nebrzdilo takze len tak Merida VS Specialized = vsetko je o jazdcovi a koľko ma nasrate v nohách ? a koľko ma peňazí na mašinku ☕️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
spesl nie je to co byval. radsej meridu
Alpha.Mne jednu ukradli.Aj tak som rad ze som sa toho zbavil.Čo povedat? kopa ŠROTU
Ergo tato debata je absolutne bezpredmetna a daval by som pozor na tie vyjadrenia o Trabante vs. Ferrari. Tu to skor vidim Opel vs. Vauxhal. Hawk
Dal som kolieska od specla na meridu čo poviete môže byc ?
Jazdil som specla roubiax bol to dobry stroj ale chcel som zmenu hlavne vyskúšať diskové brzdy a poviem vám tato merida reacto je ostrejšia čo sa týka riadenia držania ale na rýchlosť je to svina na toto cítim že nemám nohy to tlači kone priamo do zadného náboja kdezto ten rube bol taký viac na pohodu tak keď som dupnul nohu mi ako keby nic nebrzdilo takze len tak Merida VS Specialized = vsetko je o jazdcovi a koľko ma nasrate v nohách ? a koľko ma peňazí na mašinku ☕️