Citam to tu uz dva dni a som strateny z tych skratiek. ? Potreboval by som poradit.
Uvazujem nad bikom okolo 600eur. Chcel by som horsky bicykel na take to univerzalne jazdenie. Mam 187 cm a vahu asi 110kg(Resp. Prestal som sa radsej vazit 5 rokov dozadu) . Naposledy 10 rokov dozadu som rad rozbijal stary horsky bicykel po lesoch. Bol som dnes v kamennej predajni a tam pri otazke do 500eur ukazal prve co videl. Chapem ze v tejto cennovke su to pre vas vsetko sunty ale rad by som dostal za ten peniaz co najviac ?
Vedeli by ste mi nieco poradit v danej cennovej? Samozrejme ak by sa nieco velmi oplatilo za priplatok tak to zvazim.
https://www.eurobike.sk/29/kellys-gate-30-2019--29/?variantId=9684
Je vhodny na 187/110?
jazdím tak 50/50 asfalt/štrk,lúky
Výpredaj -16% Marin Bobcat Trail 3 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
579 € -16%
MOC 769 €BTW, teraz ešte potrebujem rozlusknúť zložitejší oriešok ako bol/je bike pre mňa. Idem kúpiť bike aj pre manželku a dcéru (8 r.) a to ti vám je celkom veda. Tiež mám podobný rozpočet, ale tie dámske v tejto cene sú bieda. O detských ani nehovorím, ale to už je na inú debatu. Pôjdem si prelúskať fóra a možno na niečo narazím. Keď nie, tak založím nové vlákno a pôjdem si po radu
a tebe už prišiel ?
Trek Marlin 7 2020
Ale deje sa taká vec, že je už objednaný 3 týždne a predajca mi povedal, že niekde je chyba a nevedia, kedy bude dodaný na predajňu.
Preto som začal pozerať na ďalšie a zapáčil sa mi tento:
Rock Machine Heatwave 70 29 2020
Porovnali by ste mi ich prosím? Oplatí sa mi počkať na ten Trek alebo ten Rock by bola oveľa lepšia voľba? V tých komponentoch sa ako nádejný začínajúci bajker nevyznám.
Ďakujem za každé hodnotenie a radu