dobrý deň,
chcela by som sa poradiť o kúpe nového bicykla do ceny 500 €. meriam 170cm a vážim 60kg. bicykel chcem používať aj po ceste aj do terénu.
ďakujem
Ved popozeraj aj ine temy, zrovna na prvej strane fora je ich tu asi 5 s tymto limitom. Obycajne sa roporucuje CTM, ale ja mam k tejto znacke uplne iracionalne skor rezervovany postoj (citaj: nekupil by som si to)
K Ctm som mal odstup aj ja zo začiatku no mnoho ich tu odporúča takže uvidíme. Čítal som väčšinu tém ale to som ich čítal len z nudy a na mobile ako aj teraz takže si k tomu budem musieť sadnúť za pc keď bude čas.
Gabrik niesi sam kto mal k ctm odstup.. Ale co mi bolo vysvetlene, tak kostra sa vyraba v kazdej znacke rovnako a ostatne diely sa dovazaju ved teoreticky inak to ani nejde.)
Ak by som ti mohol poradit do napis do kubicasport.eu uvidis sam Vie byt velkorisi a hned ti da ponuku ktoru si myslim ze neodmietnes Jeden tu na forku dostal Haibike rc 26 za 605 eur cize myslim si, ze vyborcna cena na taky mtb
Palinhoo dik za tip pozriem ten byke a skúsim šťastie tiež. Len si najprv ešte raz preletim zopár tém aby som videl nejaké konkrétne typy čo tu odporúčali iným a tak sa zariadim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by som ti mohol poradit do napis do kubicasport.eu uvidis sam