4 roky je dlha doba odkedy som si vyberal takze sa v tom uz nejako extra nevyznam. Co vyrobca to ponuka namakane 29ky co rozhodne nechcem. Da sa este kupit zaujimava 26" alebo uz len 27.5" a 29"? Mam 21 rokov, 176cm a 80kg.
Chcem co najviac kvalitny ram, slusnu vybavu a ak vyrobca ponuka dozivotnu zaruku (na ram) budem len rad. Uprednostujem kamenny obchod.
ps: rozmyslam aj ci nepockat na nove modely 2015, oplati sa?
dakujem Juraj
posledný komentár: 13. 8. 2019 o 11:29
http://www.sport-core.sk/sportove-potreby/bicykle/bicykel-horske-mtb/1329-bicykel-author-sector-2012.html
4 roky je dlha doba odkedy som si vyberal takze sa v tom uz nejako extra nevyznam. Co vyrobca to ponuka namakane 29ky co rozhodne nechcem. Da sa este kupit zaujimava 26" alebo uz len 27.5" a 29"? Mam 21 rokov, 176cm a 80kg.
Chcem co najviac kvalitny ram, slusnu vybavu a ak vyrobca ponuka dozivotnu zaruku (na ram) budem len rad. Uprednostujem kamenny obchod.
ps: rozmyslam aj ci nepockat na nove modely 2015, oplati sa?
dakujem Juraj
Ja by som na tvojom mieste počkal, keď som videl nejaké nové modely na nete
Uvazoval som aj nad fullom no uz keby, tak rozhodne novy. Neviem ci je to chyba, ale nepozeram az tak dopredu co bude a nejazdim nejake sialenstva kde by som ocenil vlastnosti fulla a preto mi pride vhodnejsie HT. Pohodlie by bolo plusom, ale tak som este mlady
_____
imro1: Na moju vysku mi pride ovela vhodnejsia 27.5" ako 29".. no skusim sa este raz na tej 29" previezt. A pravda pojdem s dobou takze 26" NIE.
Ma uz niekto 2015 modely? i ked asi nie.. kedy budu priblizne dostupne? aspon udajmi...
Chapem no.. na fulle som este nejazdil to je pravda, nemal som zatial ani moznost. No bolo by to dost cez rozpocet. Pohodlie je plusom, ale hovorim som mlady nezalezi mi na tom az tak. Rychlostne by som bol na tom ako oproti HT? presuny po asfalte.. rovnom podklade, slapania do kopcov???
Od akej sumy sa da zohnat novy full na bezne xc aby to aj fungovalo ako ma? Niesom uplne v prehlade, zacal som to riesit len teraz.
_____
whitemamut: radon som si uz prezrel a tiez aj canyon, ale niesom stotozneny velmi s priamym predajom. V pripade reklamacie atd. som bez bicykla a cakam. Z hladiska ceny a vybavy je to ale TOP.
Už som ho tu na fóre spomínal a neviem či je ešte aktuálny a v akom je stave, ale páči sa mi tento http://sport.bazos.sk/inzerat/39789686/Merida-Ninety-six-3000.php
Ktory by bol lepši? Dakujem
Ktory by bol lepši? Dakujem
Ten Ghost je podla mna prilis tazky, ak sedi ta hmotnost...Kellys ma lepsie osadenie (hlavne vidla), tak predpokladam, ze bude o nieco lahsi. Neviem aku zaruku ma Ghost, Kellys na ram dava 5 rokov myslim.