čaute nemam vobec žiadne skusenosti z bikami absolutne netušim aka značka je dobra alebo tak ale chcem si kupiť nejaky bajk budem jazdiť cesty ale sem tam aj po terene take polne cestičky atd a chcel by som nejaky vhodny bike neviem koľko by ste mi odporučili investovať neviem či mi stači niečo za 300 € alebo mam priplatti a kupiť niečo drahšie prosim o rady fakt som uplny začiatočnik a neutišim čo a ako diky pekne sroy za chyby pišem to narychlo
Oba sa mi moc páčia, ale Caliber 2014 je 27,5" a je dokonca ľahší tak asi ten ... inak výbava je takmer zhodná až na vidlicu, užšie plášte a Truvativ doplnky ako sedana, rajdy, predstavec ...
Zdravim bicykel uz mam vsetko je v poriadku len si chcem kupit nahradnu dusu ale nikde nemaju velkost na tieto kolesa WTB Wolverine SS 27,5x2,00“ Comp prsim poradte z kade by som mohol objednat. Dakujem.
bike je super vsetko v pohode zatial teda riadny rozdiel je to oproti tomu co som mal predtym jedina chybicka ze nieco trochu puka v kormane ale to je asi vporiadku ked je novy
ano je vzduchova ale neviem ci si mam kupovat pumpu ked v cyklosporte mi to dofukaju a vlastne ako casto sa ma dofukovat ci podla toho kolko sfukne alebo neviem ako ?
Ak nevieš zohnať 27,5" dušu, môžeš bez problémov použiť 26", dôležitejším parametrom je typ ventilku (autoventil/galuskový).
Pumpu na vidlicu využiješ pri počiatočnom nastavení, a potom až pri prípadnom domácom servisovaní. Potreba vlastnej pumpy záleží od toho, či budeš laborovať s tlakom podľa toho, ako bude vidlica (ne)chodiť po dorazoch pri tvojom štýle jazdy, alebo si necháš nastaviť tlak podľa sagu a viac nebudeš riešiť.
Zdravim dakujem za odpoved skusim asi tu 26"
A chcel by som vas poprosit o radu môj kamarat si chce kupit MTB bicykel na rekreacne jazdenie ma 179 cm a 68 kg chcel by tam hydraulicke kotucove brzdy a nejaku slušnu vidlicu ale strop ceny je iba 300 eur tak fakt neviem ci nieco take zoženie vopred dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky mas na to nazor ktory z tychto dvoch ?
-7% CTM Caliber nabíjateľné zadné svetlo, 65 lm, čierna
13,99 € -7%
MOC 14,99 €Pumpu na vidlicu využiješ pri počiatočnom nastavení, a potom až pri prípadnom domácom servisovaní. Potreba vlastnej pumpy záleží od toho, či budeš laborovať s tlakom podľa toho, ako bude vidlica (ne)chodiť po dorazoch pri tvojom štýle jazdy, alebo si necháš nastaviť tlak podľa sagu a viac nebudeš riešiť.
A chcel by som vas poprosit o radu môj kamarat si chce kupit MTB bicykel na rekreacne jazdenie ma 179 cm a 68 kg chcel by tam hydraulicke kotucove brzdy a nejaku slušnu vidlicu ale strop ceny je iba 300 eur tak fakt neviem ci nieco take zoženie vopred dakujem