Čaute, zvažujem kúpu nového bicykla Mondraker Chrono R 29 2022.
Nemáte niekto nejaké skúsenosti s konkrétnym bikom alebo aspoň so značkou?
Oplatí sa ten bike za tú cenu? Trošku sa tam obávam tých bŕzd od Sramu.
Ďakujem
bolo by fajn keby si sem pre ostatnych hodil link na ten konkretny bike
nech hned vidime ktory to je, vidime cenu (za aku cenu ked pises že tú) a osadenie (tie brzdy su napr ake?).
mna by napr tiez zaujimalo, ze inzerujes rock machine blizz
ak si ten blizz jazdil ty , tak je ten mondraker dost vyrazna zmena v porovnani s modernou trailovou geometriou toho blizzu.
nenasiel si pre ten fun bike vyuzitie?
spytal som sa na tu zmenu pretoze nie kazdy v tom ma uplne jasno na co je dany bike urceny.
v inzerate na blizz som si ten prechod na xc nevsimol. brzdy maju samostatnu temu, moja skusenost je taka ze basic shimano su lepsie ako basic sram.
mam mt400 a urcite som s nimi viac spokojny ako som bol so sram guide.
nalkolko sa v uz srame od cias guidov polepsili neviem.
kazdopadne zmenit brzdy je ten najmensi problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nech hned vidime ktory to je, vidime cenu (za aku cenu ked pises že tú) a osadenie (tie brzdy su napr ake?).
mna by napr tiez zaujimalo, ze inzerujes rock machine blizz
ak si ten blizz jazdil ty , tak je ten mondraker dost vyrazna zmena v porovnani s modernou trailovou geometriou toho blizzu.
nenasiel si pre ten fun bike vyuzitie?
K Mondrakeru tu bola nedavno diskusia, mozno pomoze: https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/mondraker-chrono-carbon-vas-nazor-t46708.html
Brzdy tam sú základne Sram Level. A keďže doteraz som bol zvyknutý na štvorpiestiky shimana tak sa toho najviac obávam že niekde nedobrzdím.
Čo sa týka toho blizzu jazdil som ho ja lenže za ten rok som postupne zmenil štýl jazdenia, začal som chodiť dlhšie výjazdy a na Blizze to nebolo ono.
v inzerate na blizz som si ten prechod na xc nevsimol. brzdy maju samostatnu temu, moja skusenost je taka ze basic shimano su lepsie ako basic sram.
mam mt400 a urcite som s nimi viac spokojny ako som bol so sram guide.
nalkolko sa v uz srame od cias guidov polepsili neviem.
kazdopadne zmenit brzdy je ten najmensi problem.