Chcel by som sa Vas opytat co si myslite o novej kolekcii CTM Skaut celkovo, ale aj konkretne o modely Skaut 3.0.
Rozmyslam nad jeho kupou a chcel by som sa poradit so skusenejsimi. Najma z hladiska ramov od CTM. Vo videu od MTbikera vraveli ze sa jedna o robusny ram, a ze maju minimalnu reklamovost.
Pripadne porovnat Skaut s GIANT Stance 1.
Dakujem
posledný komentár: 20. 3. 2019 o 8:22
vo videu sam produktovy manazer ctm hovoril ze ocakvaju velky zaujem o tieto skauty, takze pochybujem, ze by ich bolo len tak malo
-14% CTM pätka rámu pre SKAUT, AREON, CHARISMA 6/7 24
17,19 € -14%
MOC 19,99 €Predajcovia vidia v systéme, koľko si môžu objednať tých bajkov ? CTM je malý výrobca, a môže si objednať iba obmedzený počet rámov u výrobcu... (niekto tu dával kedysi fotku 4 bajkov, 4 výrobcov a bol to ten istý rám
to ale nič nemení na tom, že ak by som mal penízky, a bol by k mání, hned by som toho Skauta bral
hej no aj mne uz pride tych 140 vpredu trosku viacej ako som chcel..kedze som chcel nieco okolo 120-130mm lebo rad slapem a stale to tvori aj gro mojich tras plus este teren tvori 70 a 30 % cesta a presuny po ceste, takze hladam nieco co ma nesklame po tejto slapacej stranke ale zaroven to nebude pri naslednom zjazde len o trpnuti kde sa vyklepem a nejak to zidem na brzdach..skratka mat trosku radosti aj pri tom zjazde co na mojom starom 26" ht xc so 100mm zdvihu moc nemam
1.) vaha - 15.5kg je naozaj uz dost, neuvadzaju ani pre aku velkost to je, cize predpokladam, ze pre S, s pedalmi a dalsou vybavou to bude urcite cez 16kg, to je proste na takyto bike moc
2.) vidla Rock Shox Recon - je to vidla urcena na XC, nie na trail, ma castu vyrobnu vadu a to, ze dobre neodomyka lock out (tvrdenie zo servisu MTBiker), zaroven na trail biku nema vyznam remote lock out,
3.) servis Rock Shox - servisny interval spodnych noh kazdych 50h, kompletny kazdych 200h, Fox ma kazdych 125h,
4.) stred Shimano Deore FC-M6100 - lava kluka sa prichytava pomocou dvoch srobov, ktore sa zvyknu povolovat,
5.) teleskopka patri medzi tie najlacnejsie, tipujem, ze moc nevydrzi.
Osobne by som si radsej priplatil a kupil spominany Giant Trance.
Ani nech kúpu trance a doplatí 700e to sú rady keď chces radiť poraď iné v zhruba tej istej cene.