Viete mi prosím poradiť nejaké odrážadlo 12" pre dvojročného chlapca v nejakej rozumnej cene? Prípadne inú alternatívu pre začínajúceho bajkera. Detské umelohmotné udrážadlo má už dosť zmáknuté a začína mu byť malé.
Môže to byť cyklo-odrážadlo alebo bicykel, z ktorého by som odmontoval na začiatok kľuky. Pomocné kolieska netreba.
Výška jazdca 86cm váha 14Kg
Foto pre inšpiráciu: nevýhodu tohto nižšie vidím v no brakes verzii
www.commencal-store.co.uk www.commencal-store.co.uk
www.thebicycleescape.com
Toto by ma presvedčilo.
Pozerám teda 14ku, nie som si istá či naozaj investovať do ultra ľahkého, dúfali sme že bude za menej, no máme ešte ročného čo na ňom bude potom ešte jazdiť... čo poviete na tieto možnosti?
Leader fox snake boy 14
Ridgeback MX14
Islabike cnoc 14 (som našla jazdený)
Frog 43
Kubikes 14
Woom 2
Zoradené sú podľa ceny, najdostupnejší aj najťažší je Leader fox, ten som našla za 150 nový, neviem či by ste mi ho odporučili za tú cenu, či by stačil alebo radšej priplatiť? A koľko? Radšej ten jazdený cnoc alebo ten nový Frog, ten som našla za 235... kubikes a woom sú až za 300, to sa mi zda už strašne moc...
Veľa detí v okolí má dokonca bicykel len z decatlonu za 90e, to sa mi už zdá moc lacné ale všetci sú spokojní
Ďakujem za pomoc, Karolína ?
Kedze nepises hlavne vyuzitie bicykla,tak ja by som bol za bmx.Na nom sa da jazdit od mala az do dospelosti.Na nom sa nauci skakat,jazdu na zadnom,prednom...
Co sa za mladi nauci...
A teda vzhladom na vek,tak 20" kolesa,pretoze urcite chces mtb.
Najlepsie vyskusat osobne v predajni.A najdolezitejsi faktor je samozrejme cena.
Tu nieco z netu
16 palcov - výška postavy 105 až 125 cm - dĺžka nôh 45 až 55 cm vek dieťaťa 3-7 rokov
20 palcov - výška postavy 115 až 135 cm - dĺžka nôh 55 až 63 cm vek dieťaťa 6-9 rokov .
24 palcov - výška postavy 125 až 155 cm - dĺžka nôh 60 až 72 cm vek dieťaťa 8-12 rokov