Viete mi prosím poradiť nejaké odrážadlo 12" pre dvojročného chlapca v nejakej rozumnej cene? Prípadne inú alternatívu pre začínajúceho bajkera. Detské umelohmotné udrážadlo má už dosť zmáknuté a začína mu byť malé.
Môže to byť cyklo-odrážadlo alebo bicykel, z ktorého by som odmontoval na začiatok kľuky. Pomocné kolieska netreba.
Výška jazdca 86cm váha 14Kg
Foto pre inšpiráciu: nevýhodu tohto nižšie vidím v no brakes verzii
www.commencal-store.co.uk www.commencal-store.co.uk
www.thebicycleescape.com
A takto to mame pripravené na bikros
EDIT:
Nasiel som ine video, ale pointa je tam zachytena
Matko001 dikes pomohlo ja som len potreboval vedieť že či náhodou sa mi tam nevysype milión guliek
pripadne ine farebne alternativy...(limited edition s vlastnou nalepkou..) parametre aj spracovanie obdobne ako Strider..len neporovnatelna cena
mali sme jazdeny Strider ktory sme po prvom dietati predali kupili Abensys a este nam zvysilo
ps. bez problemov pouzili font ktory sme im poslali kedze sme si nevedeli vybrat z ponuky - potesila ochota
EDIT:
Nasiel som ine video, ale pointa je tam zachytena
dufam ze jej to vydrzi
http://youtu.be/04SKj55GDD4
Staci aby sme isli vecer na jedno ku kostolu - je to asi 1.5 km a predsalen to je prijemnjsie, ked ide clovek na biku ako pesi.
(nejako moc pesiu turistiku nemusim)
podla mna to s malymi detmi netreba prehanat, nech bikuju okolo domu alebo niekde v parku kolko vladzu
nemat prehnane ambicie s velkymi vyletmi a zacat neskor ked uz vedia sami a viacej vladzu
vidavam rodicov ako maju pripnutych malych bikerov ktori pamaly zaspavaju na biku
Nechcem provokovat, len tomu nerozumiem.