Viete mi prosím poradiť nejaké odrážadlo 12" pre dvojročného chlapca v nejakej rozumnej cene? Prípadne inú alternatívu pre začínajúceho bajkera. Detské umelohmotné udrážadlo má už dosť zmáknuté a začína mu byť malé.
Môže to byť cyklo-odrážadlo alebo bicykel, z ktorého by som odmontoval na začiatok kľuky. Pomocné kolieska netreba.
Výška jazdca 86cm váha 14Kg
Foto pre inšpiráciu: nevýhodu tohto nižšie vidím v no brakes verzii
www.commencal-store.co.uk www.commencal-store.co.uk
www.thebicycleescape.com
Hádam Ti to nejako pomôže.
Vďaka, ale nakoniec nebude treba. Včera sme obehali asi 4 obchody s rôznymi bicyklami a na žiadnu 16tku nevedel vysadnúť, nedočiahol ani len na ***** Tak sme sa s mužom zhodli, že buď vezmeme tú meridu alebo Leader Fox Keno 14". Zjavne bude len na jednu dezónu, ale mladší bráško podedí
Akurát naše CTM som odmeral, tam bola najnižšia možná výška sedla od zeme rovných 50cm.
Teraz má syn výšku 107cm a sedlo má od zeme 55,5cm.
cenou trochu vysoko, ale váha parádna..
Píšem to preto lebo veľa ľudí nežije v reálnom svete.
P.S. Tie detské bicykle pravidelne REÁLNE vážim takže VIEM o čom píšem.
P.S.2 Zároveň sa týchto hmotností netreba vôbec báť. Dieťa sa na bicykli vozí, nedvíha ho do vzduchu a nevidím v tom žiadne obmedzenie.
Kedze nepises hlavne vyuzitie bicykla,tak ja by som bol za bmx.Na nom sa da jazdit od mala az do dospelosti.Na nom sa nauci skakat,jazdu na zadnom,prednom...
Co sa za mladi nauci...
A teda vzhladom na vek,tak 20" kolesa,pretoze urcite chces mtb.
Najlepsie vyskusat osobne v predajni.A najdolezitejsi faktor je samozrejme cena.
Tu nieco z netu
16 palcov - výška postavy 105 až 125 cm - dĺžka nôh 45 až 55 cm vek dieťaťa 3-7 rokov
20 palcov - výška postavy 115 až 135 cm - dĺžka nôh 55 až 63 cm vek dieťaťa 6-9 rokov .
24 palcov - výška postavy 125 až 155 cm - dĺžka nôh 60 až 72 cm vek dieťaťa 8-12 rokov
toto planujem aj ja pre syna