ty si asi zatial nevidel jazdit dh na ht . mam kamarata co jadi na lp dh team a druheho co na pevnaku ktory je o dost rychlejsi a preco lebo ma techniku ktora sa lepsie uci na ht a dalsia vec nebude to roztentovane a nenazrane na servis
samozrejme ak uz jazdi slusne a ma na servis tak preco nie
DowNhilLleR tak preco jazdis na A-rh-cku a mas nick downhiller? to nie je dh bike ty mudrlant... a poznam viac ludi co na HT idu bomby co nezvladaju stihat chlapci na 200 zdvihoch.. a aj kamene, skoky, apod.... a henten rockmachine ma super geo? No nech sa paci!
Tak ako ja ja mam 15 a DH jazdim prvy rok Ale tam nejde len o bike ale aj o skills jazdca. Mozes mat aj najdrahsi DH bike s najlepsimi komponentmi a ked sa bojis tak ti to nic nepomoze. Ale HT na DH to neni vobec dobre ten zdvih?? Original HT mava okolo 120 mm a na DH je to sakra malo. Ja mam zdvih na biku 180 mm a je to malo tak co by si chcel s TH-ckom na DH tati. Kamo nemilis si DH a FR. Alebo myslis taky dedinsky DH ze od babky k obchodu ?? Na taky ti staci aj ten tvoj HT ram OK
DowNhilLleR tak preco jazdis na A-rh-cku a mas nick downhiller? to nie je dh bike ty mudrlant... a poznam viac ludi co na HT idu bomby co nezvladaju stihat chlapci na 200 zdvihoch.. a aj kamene, skoky, apod.... a henten rockmachine ma super geo? No nech sa paci!
Tak ako ja ja mam 15 a DH jazdim prvy rok Ale tam nejde len o bike ale aj o skills jazdca. Mozes mat aj najdrahsi DH bike s najlepsimi komponentmi a ked sa bojis tak ti to nic nepomoze. Ale HT na DH to neni vobec dobre ten zdvih?? Original HT mava okolo 120 mm a na DH je to sakra malo. Ja mam zdvih na biku 180 mm a je to malo tak co by si chcel s TH-ckom na DH tati. Kamo nemilis si DH a FR. Alebo myslis taky dedinsky DH ze od babky k obchodu ?? Na taky ti staci aj ten tvoj HT ram OK
s*res si do huby... no rad by som si s tebou pojazdil ty DowNhilLleR
Ak začínaš s DH, najlepšie je zaobstarať HT, na ktorom sa naučíš techniku a potom presedlať až na full. Ver mi, je veľmi vtipné sledovať prípady, ktoré sadnú na 200/200 full a miesto toho aby riadili bike tak bike riadi ich
Downhiller mám kamaráta ktorý jazdí na HTčku so zdvihom 160mm DH na takmer profi úrovni . Na dh závodoch je aj kategoria hardtail tak nemudruj ... a ten tvoj author no ja z toho nemôžem na tom by som bál isť po rožky ...
Zoberiem mojho Gamblera a uvidíme ako sa zatváriš v zjazde v kálnici proti mne
velmi sa bavím na tých tvojich komentároch DowNhilLleR .. hovoríš že jazdíš downhill, ale skôr tipujem že to je ten super preslávený "Light DH" čiže niečo medzi AM a XC.. prosím, nahraj nejaké video kde si "in action" thanks
velmi sa bavím na tých tvojich komentároch DowNhilLleR .. hovoríš že jazdíš downhill, ale skôr tipujem že to je ten super preslávený "Light DH" čiže niečo medzi AM a XC.. prosím, nahraj nejaké video kde si "in action" thanks
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
samozrejme ak uz jazdi slusne a ma na servis tak preco nie
radost sa s tebou rozpravat
tak tak
s*res si do huby... no rad by som si s tebou pojazdil ty DowNhilLleR
Ak začínaš s DH, najlepšie je zaobstarať HT, na ktorom sa naučíš techniku a potom presedlať až na full. Ver mi, je veľmi vtipné sledovať prípady, ktoré sadnú na 200/200 full a miesto toho aby riadili bike tak bike riadi ich
Zoberiem mojho Gamblera a uvidíme ako sa zatváriš v zjazde v kálnici proti mne
dartmoor hornet http://macroo.mtbiker.sk/bike/#bike-24-dartmoor-hornet
hehe... aj ja chcem vidiet