Prosím poradte nieco..dik
posledný komentár: 10. 11. 2019 o 10:32
posledný komentár: 10. 7. 2019 o 0:55
posledný komentár: 28. 11. 2018 o 19:12
posledný komentár: 10. 11. 2019 o 10:32
posledný komentár: 10. 7. 2019 o 0:55
posledný komentár: 28. 11. 2018 o 19:12
ma 3pilu, vybava je velmi podobna ako u XM len ma o triedu nizsie kolesa.
Zobrat radsej XM a vymenit 3pilu za 2pilu sa ale podla mna oplati viac.
Najlepsie je vyskusat si niekde 2pilu, mozno zmenis nazor a mas po problemoch
Ak aj momentalne na Slovensko (treking) neposielaju, tak to snad
do buducnosti zmenia, ked uvidia, ze je o to zaujem.
"Dear xxx,
because of shipping-restrictions made by our logistic partners we will not be able to send complete bikes to your requested country, we are hoping for your understanding in this case!"
FYI, chcel som kupit tiez ten Slide 8.0. Medzitym som presedlal na Canyon ale po tom co som sa docital o castych prasklinach na Nervoch v rame (hmotnost jazdca obmedzena na 120kg), opat asi presedlam na Radon 29" a objednam ten. Okrem vacsieho zdvihu ma aj max hmotnost neobmedzenu. A ma servis partnerov, kde sa ten bike da ist reklamovat ak ma nejaky problem.
http://www.bike-magazin.de/mountainbikes/all_mountain/drei-all-mountain-fullys-aus-dem-versandhandel-im-test/a23389.html
Poprosim vas o rady..dakujem
Co sa tyka samotneho dodania, treba sa spytat obchodu - vsetko sa aj tak posiela kurierom, a s nimi sa da dohodnut na konkretny termin, takze dostat sa na vopred dohodnute miesto dorucenia nie je problem.
Mne sa to zda byt prehnane, ze len kvoli stealth teleskopickej sedlovke
to neposlu na Slovensko - presiahne im to rozmer standardnej krabice.
Ved predsa staci povolit vedenie hadicky, pripadne aj demontovat
ovladac na riaditkach, vytiahnut celu sedlovku z ramu a pripnut ju k hornej ramovej
trubke - a uz by sa im to malo vojst do standardnej krabice.
Mozno by sa na tom dalo s nimi dohodnut. Je to praca na 5 minut.
A aj keby si za to vypytali 20 Euro, tak sa to oplati.
Ten radon ponukaju vo velkostiach 18" , 20" , 22" a neviem ci vybrat 18" alebo 20" co poradite?? Mam 179cm a 73kg,bojim sa ze 20" bude pre mna mozno malicko velky a zas aj menej obratny co poviete aku velkost by ste brali v tychto rozmeroch??