Ahojte. Mam trosku dilemu vo vybere bicykla. Pohybujem sa v cene do 500€. Rozhodujem sa medzi tromi. Dva su uz pouzite a jeden novy. Velkost kolies 29 a ram L, to viem. Chcem na tom vo vacsiine rovne cesty, asfalt, strkt a sem tam na hory. Cannondale SL3 29 je uz pouzity asi 2 roky, ale myslim, ze ma kvalitne komponenty cena 400€, Druhy je novy Trek Marlin 5 cena 445€ a treti je Specialized rockhopper h21 pouzity 2 roky a cena 320€. Fakt neviem, ktory si mam vybrat. Nakloneny som najviac na Cannondale. Prosim skusenych o rady. Dole su linky na vybrane bicykle.
a co tak napriklad GT Avalanche comp 2018? cena noveho je kusok cez 500€ tiez som hladal bike do 500€ a tento je pomer vykon/cena asi najlepsi. ja mam teda ale 27,5kolesa
Nazdar, viem ze je to trochu cez rozpočet ale toto na začiatok by mohlo byt, a uvydis co bude dalej, ci ta to buďe držať, uz je potom najmenej pozmeniť za lepsie komponenty alebo ísť do lepšieho biku. Držím palce vo výbere a vela síl do nôh https://www.decathlon.sk/damsky-mtb-st-560-275-id_8364733.html
Ja som sa pozrel na zadanie, len tie tri bicykle a porovnal som ich : bral by som ten cannondale len kvoli vidlici RS TK30 vs XCM vs XCE a komponentom. Ale je tam viacej ale .
Jazdenka z Nemecka? Ako ho dostaneš , poštou, za koľko? To skorej ten z Specialized, ten TREK je taký mix altus/tourney slabá výbava.
Toľko môj názor k výberu len medzi tými tromi.
Odkiaľ a za koľko? Ale už si tam kde všetci, čo hľadajú bicykel. Najprv len tieto tri bicykle a iné nie, potom zrazu ešte tento, a potom uvidíš bude ďalší a ďalší ....
A potrebuješ mať bicykel v DE alebo tu na SK? Či Ti nieje lepšie len DE bazáre pozerať.
Keby 2 000 ono to kazdym novým bicyklom stupa
Robíš v Nemecku a budget na bike máš teda dost nízky. Zrejme asi nieje to tvoja priorita. Každopadne mne sa velakrat osvedcilo radsej si priplatit.
Bicykel nie je pre mna priorita. Mam ine priority, prerabam byt na svk. Bike do 500€ staci. Ano, prave idem dnes pozriet Cube analog, myslim, ze ten je aj vybavou super, z bazaru, cca 100km odjazdenych
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/gt-avalanche-29-comp-2018-grey-horsky-bicykel.html
https://www.decathlon.sk/damsky-mtb-st-560-275-id_8364733.html
Sak to netvrdim.Tuto moc nenakuzlis ale a hlavne ked chces len z tych troch
Jazdenka z Nemecka? Ako ho dostaneš , poštou, za koľko? To skorej ten z Specialized, ten TREK je taký mix altus/tourney slabá výbava.
Toľko môj názor k výberu len medzi tými tromi.
A potrebuješ mať bicykel v DE alebo tu na SK? Či Ti nieje lepšie len DE bazáre pozerať.
Keby 2 000 ono to kazdym novým bicyklom stupa
Robíš v Nemecku a budget na bike máš teda dost nízky. Zrejme asi nieje to tvoja priorita. Každopadne mne sa velakrat osvedcilo radsej si priplatit.