Kategórie
Bike-techPropain bikes - skúsenosti # kolesá # eshop # skúsenosti # poradenstvo # náboje # kompatibilita # technické otázky # nákup
https://www.propain-bikes.com/en/bikes/enduro/tyee-al/
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
https://www.propain-bikes.com/en/bikes/freeride/spindrift-al/
Fork:RockShox Lyrik Ultimate RC2
Shock:RockShox Super Deluxe Ultimate RCT Air
Drive train:SRAM GX Eagle
Handlebar:SIXPACK Millenium 805 (20 mm Rise)
Stem:SIXPACK Millenium 35
Seatpost:Bikeyoke Revive 160mm
Saddle:SIXPACK Kamikaze
Brakes:SRAM G2 RSC
Wheelset:Stans FLOW MK3 Team
Tireset:Schwalbe Magic Marry/Hans Dampf Set
Bral som 29 XL mám 187.
Dlho som zvažoval aj CF a slabšie ohádzaný, ale to by ma zase nutilo stale niečo dokupovať
Budúci týždeň mám už konečne productin date, tak hádam sa ho už dočkám 😀 ty si čo zobral?
Po roku intezivneho pouzivania podlahol tarche a pustil pri sedlovej trubke. Mam pocit, ze praska aj zadna stavba ale to zatial Propain zamietol pod koberec (zevraj to nie je poskodene)
Reklamacia super, mam znefukcnit (prepilit / prevrtat ram) a poslu novy. Zatial fajn, spokojnost
Dali mi na vyber 2 moznosti. Bud im poslem cely bicykel do nemecka a oni ho zadarmo preskladaju. Alebo im poslem fotky znefukcneneho ramu a poslu novy.
Dali mi na vyber 2 moznosti. Bud im poslem cely bicykel do nemecka a oni ho zadarmo preskladaju. Alebo im poslem fotky znefukcneneho ramu a poslu novy.
Daj potom vedieť koľko to trvalo, to ma zaujíma
Uz davnejsie som obdivoval hmotnost toho karbonoveho tyee ramu cca 2.8kg. pod 3kg ide maloktory enduro ram. Mozno to trosku podcenili. Aky je tvoj styl? Bikeparky, skoky...? A samozrejme kolko vazis
Uz davnejsie som obdivoval hmotnost toho karbonoveho tyee ramu cca 2.8kg. pod 3kg ide maloktory enduro ram. Mozno to trosku podcenili. Aky je tvoj styl? Bikeparky, skoky...? A samozrejme kolko vazis
Ja osobne si nemyslim, ze by to podcenili. Akoze ta zadna stavba je na diskusiu, lebo to sledujem aj ja, ze zacinaju s tym byt problemy. Ja osobne tu zadnu stavbu mam puknutu uz asi rok (puklo to tak mesiac po novote). Zahrali to zatial tak, ze nemusim sa bat
Ja som sa hlavne vela vozil a casto jazdil bikeparky, tam to dostavalo velke hity. Ak by som jazdil 80% enduro / 20% bikepark, tak si myslim, ze by sa nic take nestalo
Moja vaha so vsetkym okolo 85-86kg.
Ked pride, dam vam vediet
Však toto ??