ta poradite bo som bol dnes pozret na ram kona scrap a vyzeral celkom dobre takze poradíte lebo nechcem kupit nejaku blbost co po kratkom case pukne pls poradte lebo uz chcem jazdit
neboj sa nepukne ti to... a ked ti ta kona sedi tak ju ber,
ja som tiez za cocaina ale mas pravdu s tymi dalsimi vydavkami ale na druhu stranu tam mas zaruku... nema aj ta kona nejaku zaruku? je to na tebe... ta kona je ale sexy
ta vem ze je ta cocaina mozno lepsie ale ked to berem zase tak tak co ju mal kamos ju zlomil na zadnej stavbe a pri tom iba na rovine a v obchode mu povedali ze na zlomeniny stavby sa zaruka nevstahuje ta teraz nevem na co by sa asi tak ta zaruke vstahovla ta ale ked to berem zase tak tak kona je fest fajna a je aj dost pevna ale nevem ci to je na take dh/fr
ta ja mam zatial vidlu rst launch 120mm zdvih ale je prerobena na freeride takze pruzi fest fajne a na zatial mi to bude stacit a ta ja som uz jazdil ale na insom rame ale malo by to stacit ked uz na nete bola ukazana kona scrap z 888 vidlou
Tam ani tak nejde o to, či je to 888, 55 alebo 22. Rám má istý hlavový uhol, ktorý musíš dodržať (teda mal by si) aby to ten rám zniesol. Proste, čím dlhšia je vidlica od hlavovej trúbky, po osku, tým je väčší uhol. Napríklad kamarát má čaprnku, ktorej hlavový uhol má mať max 52 stupňov. On má na nej vidlu MZ drop off IV dvojkorunu, všetci si myslia, že je to blbosť, ale kedže sa to vmestí do limitu, tak je to ok. Ak chceš väčší zdvih, odporúčam ti manitou vidlice, ktoré sú kratšie.
ok ale este nevete nahodou vahu toho ramu ?? a este nasiel som teraz skoro nový ram ds grinder v bazare ale zas ta neskutocna vaha ( 4 kg ) takze este sa rozhodujem o tom rame ci kona scrap alebo ds grinder a
tak porovnávať Scrap a Grinder je dosť odveci...
váha: Grinder>Kona
pevnosť: Grinder>>Kona
Jacob:ja teda neviem,ale keď raz máš hlavový uhol napr. 67° tak je dobré tam dať niečo,pri čom Ti ten uhol ostane +- rovnaký,niečo ako max. doporučený uhol neexistuje,proste máš uhol a ten máš dodržať +-
no ved vem o tej vahe a pevnosti ale chcem len vedet lebo na cane to je ties inak ale to mi uz ani tak nevadí len nechcem aby som isiel v lese iba na nejaký jump a by som dopadol tak ze by som mal bike na dva casti tak preto sa radsej pýtam
Keď ideš len tak po lese na nejaký jump, tak ten nejaký jump vydrží aj klasické mtbčko z Tesca. Teda ak pod pojmom nejaký jump nemyslíš 5metrovú lavicu s prevýšením odrazu dopadu nejakým závratným.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som tiez za cocaina ale mas pravdu s tymi dalsimi vydavkami ale na druhu stranu tam mas zaruku... nema aj ta kona nejaku zaruku? je to na tebe... ta kona je ale sexy
váha: Grinder>Kona
pevnosť: Grinder>>Kona
Jacob:ja teda neviem,ale keď raz máš hlavový uhol napr. 67° tak je dobré tam dať niečo,pri čom Ti ten uhol ostane +- rovnaký,niečo ako max. doporučený uhol neexistuje,proste máš uhol a ten máš dodržať +-
a tých 52°je už dosť mimo...aj 62°...