http://www.bike-discount.de/shop/k1867/a78545/slide-140-7-0.html
Písal som im už nejaké otázky ohľadom biku, odpoveď vždy bleskurýchle, klientský servis majú ok, ale ako to riešia s praktickým servisom-máte nejaké skúsenosti?
Najbližší servis je vo Viedni, čo síce nie je ďaleko ale od Košíc ani blízko.
Zaujíma ma v podstate všetko čo viete o tejto značke povedať.
vopred vďaka
a to iste aj tato farba: http://www.bike-discount.de/shop/k1830/a78446/zr-race-6-0-sram.html
vsetko sa zdrazuje...ale nevidim nic zle na rebe, sid je tak mozno lahsia, ale reba funguje paradne
předem bych chtěl poděkovat za tuto kompletní diskusi, kterou vedete na téma Radon, protože jsem z jednotlivých příspěvků načerpal drahocenné informace, které možná zužitkuji v následné koupi. Přesto bych Vás ještě prosil o další zkušenosti. Rád bych pořídil dvě kola ZR Race 29er 7.1 SL (22") a ZR Lady 7.0 (19"). Bohužel ani jedno není dostupné v požadované velikosti - jedná se v obou případech o kola 2013.
1) Nevíte jestli budou ještě do konce roku dostupná na bike.discount, případně jestli má smysl oslovovat přímo výrobce - jak jsem se dočetl v jednom z předcházejících příspěvků - výroba kol pro rok 2013 byla ukončena na konci 2012? Případně nevíte mailovou adresu výrobce - na stránkách jsem dohledal pouze tf. kontakt?
2) V případě, že bych měl zájem o kola ročníku 2012, je schopný výrobce tyto kola postavit na objednávku za tehdejší cenu? (odpověď bude asi vyplývat z předcházejícího dotazu)
3) V případě, že budu objednávat dvě kola v rámci jedné objednávky lze s obchodníkem ještě vyjednat další slevu?
4) V případě, že jsou na bike.discount vystavena nová kola v akci (se slevou), jak je nutno rychle reagovat a poslat objednávku. Nemám totiž kolikrát čas, ani příležitost se dostat k netu nebo to prostě jenom zapomenu sledovat každý den.
Předem díky moc za odpovědi. Mějte fajn den.
PV
1) Nevíte jestli budou ještě do konce roku dostupná na bike.discount, případně jestli má smysl oslovovat přímo výrobce - jak jsem se dočetl v jednom z předcházejících příspěvků - výroba kol pro rok 2013 byla ukončena na konci 2012? Případně nevíte mailovou adresu výrobce - na stránkách jsem dohledal pouze tf. kontakt?
modely 2013, ktoré sú vypredané, už dostupné nebudú
Nie... Všetky zvyšné modely 2013 su na bike-discount a viacej ich už nebude
(prakticky) nie
Modely 2013 budú v zľave (pravdepodobne) do vypredania... modely 2014 budú v akcii len v jeden konkrétny deň v "daily product", takže to bude treba sledovať každý deň
Dúfam, že som pomohol