spank spike mam uz asi 1,5 roka. grip super, dostatocne velke aj pre moje laby, robustne stavane a nizky profil. piny su dost vysoke, takze podrazka sa rychlejsie znici, ale za to ked je raz noha na pedale, tak sa nepohne. za tu dobu som ich ani 1x neservisoval ale mal by som - jedna strana sa uz toci mierne tazsie. mozno cez zimu ked bude cas a chut
jedina nevyhoda je riesenie osky - ta maticka sa pri slapani sucha o podrazku a za mokra to zvykne vydavat taky pisklavy zvuk. ale to je cena za nizky profil.
zatad nist. je tam jedno mega priemyselne lozisko a jedno male klzne. asi by bolo rozumne to 1-2x za sezonu otvorit a premazat. mne sa nechcelo. spravim to tuto zimu. da sa kupit aj repasovacia sada (klzne, podlozky, prkotinky)
aby som ta rozhegal, tak aj DMR Vault je podla mna gut. hra rovnaku ligu ako spike: velky, dobry grip. ma klasicku konstrukciu, cize male priemyselne na konci osky a na vnutornej strane klzne. tym je samozrejme hrubsi v profile. rovnako zozenies servisnu sadu. a keby som mal stavit 10e, tak podla mna loziska v spikoch vydrzia viac - kedze zvnutra je to mega priemyselne a na konci osky male klzne len robi taku oporu...ale to len moj dohad.
fireeye nepoznam. podla popisu ak tomu spravne chapem tak 2x lozisko. ale ci sa daju zohnat nahradne alebo je to nejaky standard netusim...
som rozobral tie spiky. lava strana jak nova. prava strana vnutri pod klznym uz znamky vojetia. nic kriticke. 1-2 sezony este jazditelne. priemyselne bez problemu, hladky chod, naplnil som novou vazelinkou.
este dodam, ze na pravej strane boli pod matickou 2 0,1mm podlozky. podla specifikacie by tam mala byt len jedna, tak ako tomu bolo aj na lavej strane. mozno to je dovod, preco prava strana bola horsie zatesnena a tym padom aj viac opotrebovana. zrejme sa pri montazi zlepili 2 podlozky... oplati sa asi skontrolovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedina nevyhoda je riesenie osky - ta maticka sa pri slapani sucha o podrazku a za mokra to zvykne vydavat taky pisklavy zvuk. ale to je cena za nizky profil.
fireeye nepoznam. podla popisu ak tomu spravne chapem tak 2x lozisko. ale ci sa daju zohnat nahradne alebo je to nejaky standard netusim...