Potreboval by som poradit nejaky Trial. Mam svojich favoritov ale cim viac som na nete a zistujem si jednotlive veci a recenzie tym tahsie je sa rozhodnut. takze skuste mi poradit ak mate skusenosti ,je som zatial jazdil iba na HT... 1. Specialized Stumpjumper FSR Comp
2. Giant Trance X2
3. TRek Fuel EX 8
ked som ich videl na zivo tak z nich ten Trek vyzera najlepsie(naozaj super), ale zas neviem ako je funkcny, no ja by som isiel do Treku, tie ostatne dva vyzerali o triedu horsie (to je len moj nazor)
U Treka je "nevyhoda" to, ze ma vlastny system pruzenia, kedy zadny cap je v ose naboja. Je to ich novinka, takze na tomto fore zrejme nie je nikto, kto by kvalifikovane tento system pruzenia zhodnotil. Toto povazujem za "nevyhodu". Treba precitat zahranicne fora.
ked som ich videl na zivo tak z nich ten Trek vyzera najlepsie(naozaj super), ale zas neviem ako je funkcny, no ja by som isiel do Treku, tie ostatne dva vyzerali o triedu horsie (to je len moj nazor)
Čo koho po výzore, dôležitá je funkčnosť A Maestro aj FSR sú osvedčené a hlavne kvalitné.
Čo koho po výzore, dôležitá je funkčnosť A Maestro aj FSR sú osvedčené a hlavne kvalitné.
takze trek je neosvedceny a nekvalitny, priznam sa ani na jednom som nesiel takze o funkcnosti neviem nic (len som pisal svoje dojmi z dizajnu) no zas neznamena ze maestro a fsr su naj.
Je jasne, ze kazdy pretlaca a obhajuje svoju znacku. Ja, ked som sa rozhodoval /po sklamani z dodavky Canyonu/ medzi Giantom a Trekom, tak som sa rozhodol pre Treka, nakolko som bol viac naklonemy k XC a marathon, ako k Enduru a pri Giantovi mi vadil pomer zdvihov predok -zadok. Na Treku mam teraz v predu zdvih 90,110,130 - co je oproti Foxu vzadu dostatocna variabilita. Co sa tyka systemu pruźenia - po odjazdeni cca. 900 km vyslovene po lesnych cestickach a chodnikoch mam dobry dojem, len potrebujem "doladit" tlmenie FoxRP23. Je tam mnoho kombinacii /2 polohy packy x 3 rezimy x otocne koliesko tvrdosti/. Doteraz som nenasie nikde na nete aspon priblizny navod /tymno by som prosil bikerov, ktori to maju uz "v malicku" o radu/.
To som nenapísal, ale asi to z toho vyznelo. Sorry.
No ja keď som kupoval bike, tak som vsadil na osvedčenú kvalitu, nechcel som experimentovať (prípad toho nového systému od Treku, nakoniec ma aj tak odradila cena).
Každý systém má svoje výhody a nevýhody, nech si vyberie, čo mu bude najviac sedieť. Najlepšie by bolo, keby si ich vyskúšal, čo by vo väčšine obchodov nemal byť problém.
jasne nech sa povozi na vsetkych troch biky a uvidi co mu sadne, mozno pojde do Treku a napise nam po viac km ako dobre alebo zle funguje ten ich novy system
Ak je z BA, tak to nebude problém. V ŠportServise majú aj Treka a aj toho Gianta (neviem ale, či práve tento konkrétnu verziu) a v Kaktuse sa tiež nejaký ten Stumpjumper nájde.
Ked mas moznost si ich osahat,sadnut tak to pred kupou vyuzi,osobne by som v tomto pripade uvazoval aj o Stumpym,presne tento aj skoncil este lepsie testoch All-mountain v Bike magazine(5/08),este pred Trance X,ak je zaujem pripojim par fotoz toho testu...
Dik zatial za vsetky rady, myslim ze viac to smeruje k tomu Giantu a Treku....po pravde viac inklinujem k giantu lebo aj pred tym som mal giant ale Trek ma hlavne uputal dizajnom a neuveritelnym lakom, ale predsa radsej dam na funkcnost pruzenia ako na vyzor. Giant a maestro je zarucena kvalita, si myslim... ale piste dalej som zvedavy na kazdy nazor dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... o=821&x=24
http://www.giant-bicycles.com/en-au/bik ... 333/29470/
http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/20 ... x/fuelex8/
Podla mna na jazdenie Giant, na posing Speclik.
Čo koho po výzore, dôležitá je funkčnosť
takze trek je neosvedceny a nekvalitny, priznam sa ani na jednom som nesiel takze o funkcnosti neviem nic
To som nenapísal, ale asi to z toho vyznelo. Sorry.
No ja keď som kupoval bike, tak som vsadil na osvedčenú kvalitu, nechcel som experimentovať (prípad toho nového systému od Treku, nakoniec ma aj tak odradila cena).
Každý systém má svoje výhody a nevýhody, nech si vyberie, čo mu bude najviac sedieť. Najlepšie by bolo, keby si ich vyskúšal, čo by vo väčšine obchodov nemal byť problém.
ak by bol zaujem postnem to tu vsetko