zdravim, ublizim biku ak som ho vcera trochu poumyval vodou od bahna a dnes chcem ist jazdit ale nemam ho cim namazat ? V kauflande ani na benzinke silikonovy olej nemaju.
to iste sa chystam urobit aj ja a tiez nemam taky olej ale hádam ho nezmije cely. keby daco
tak dam prevodovkový od auta , mal by byt kvalitny nie? za tu cenu....
no a dalsia vec, pri jazde mi z okolia zadneho kolesa nieco piska. sa mi zda ze sa mi kotucovky tru aj ked neprzdim. ako to nastavit ?
je to hanba jazdit s piskacim bikom
hej ináč aj mne brutálne píska kotúč vpredu... keď pribrzdím tak sa to stratí a keď sa namočí tak tiež je ticho ale počuť chrapčanie alebo ako to nazvať... nie pískanie ale niečo jak keby sa škrelo... neviem vôbec jak to nastaviť...
Ako som už písal v inej téme, môj bike nevie čo je to voda, dážď, sneh , blato a špina. Tiež som začínal jazdiť v každom počasí, ale za veľmi kratučký čas ma to prestalo baviť, stále bike umývať a hlavne premazávať po každej takej jazde a navyše mi takmer vždy po dôkladnom umytí (bez následného premazania ) začalo niekde niečo škrípať,pukať a chrastiť. Preto som to rýchlo vzdal a už niekoľko rokov jazdím len keď je sucho a hlavne len po asfalte .......
Hehe, ten olejcek na sijacie stroje dobre poznam . Pouzil som ho asi 2 krat a stacilo mi. Neviem ci ten moj nebol daaky pokazeny, ale strasne ***** ako ropa(nie ten z fora:-D). Prvy krat co som naolejoval cely bike uplne strasne nasmradol cely byt. Od vtedy som ho na mazanie nepouzil. Avsak raz som si chcel odvzusnit brzdy shimanacke(na mineral oil) a nemal som origos olej tak som pouzil ten na sijace stroje . Cuduj sa svete to este stale brzdi a dobre .
neviem,ja osm bol s tym na sijacie stroje spokojny,kedze mam biky v pivnici tak tam sa mi nezdal ze *****
a ropu som tiez este nikdy nevonal
hej ináč aj mne brutálne píska kotúč vpredu... keď pribrzdím tak sa to stratí a keď sa namočí tak tiež je ticho ale počuť chrapčanie alebo ako to nazvať... nie pískanie ale niečo jak keby sa škrelo... neviem vôbec jak to nastaviť...
no a dalsia vec, pri jazde mi z okolia zadneho kolesa nieco piska. sa mi zda ze sa mi kotucovky tru aj ked neprzdim. ako to nastavit ?
povol prasa, stlac packu na brzde a dotiahni prasa (stale drz packu) ... ale najprv skontroluj ci mas spravne osadene koleso
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak dam prevodovkový od auta , mal by byt kvalitny nie? za tu cenu....
a co konkretne treba namazat ?
no neviem ja nim tiez mazem vsetko-vidlu kazetu,retaz,svoje klby.....
neviem,ja osm bol s tym na sijacie stroje spokojny,kedze mam biky v pivnici tak tam sa mi nezdal ze *****
a ropu som tiez este nikdy nevonal
skus to tiez namazat
povol prasa, stlac packu na brzde a dotiahni prasa (stale drz packu)