Ahojte idem sa popýtať začal som sa obzerať po novom biku ale len HT ale určený na trail niečo ako ma kellys gibona nechcem kupovať novy. Stačí aj jazdenka. Ako biker som skôr taký tulák veľa jazdím mimo civilizáciu aj viacej dní tak preto zhanam dačo také ako trail cena biku tak do 800eko diki za rady
EE vieš ako to celé vzniklo? že odkedy som v BB tak chodím všade peši, lebo na fulle sa mi nechce a na "cesťáku", na ktorom som chodila po BA - mám taký lacák, sa tu nedá, lebo tu je to lepšie brať všetko krížom "cez kopce", parky, trávniky, schody atď .... čiže som chcela lacné HT na prepravu. Potom nám tu postavili pri trailoch pumptrack a vravím si super, tak aj tam chcem začať chodiť a ako bonus ma furt bolí koleno, takže musím jazdiť také krátke trasy po rovinkách, nech to len hýbem - no a na toto všetko chcem HTčko ale poznáš to, začneš pri niečom za 400 a potom sa namotáš a je z toho "dačo do litra"
No ja som takto raz chcel len nove topanky na bajk. Z toho vznikla uvaha, ze teda uz nejake lepsejsie tretry a ze to uz by chcelo aj nove pedale. No a nove pedale na stary bajk? To sa mi uz vlastne neoplati a tak som kupil cely novy. A potom este raz - nechcelo sa mi servisovat, tak som kupil dalsi.
Škoda že nemám 27,5, už by som ti núkal môj Inak by som ešte mrkol na Nukeproof Scout, len neviem v akej cenovej relácií by sa to malo pohybovať. Tie lacnejšie scouty sú podľa mňa neni zas až tak dobre ohádzané.
Jezussi siel kupit tretry a skoncil pri bicykli? To si stretol nejakeho takeho predavaca?
Veľký mnohoposchodový supermarket v USA, v ktorom dostanete všetko. Šéf prijíma nového predavača, s tým, že ho vezme na deň na skúšobnú dobu, aby videl, ako sa osvedčí. Po záverečnej si ho zavolá do kancelárie:
- Tak koľko ste dnes urobil obchodov?
- Jeden, šéfe.
- Čože!? Jeden? Naši predavači urobia priemerne šesťdesiat až sedemdesiat obchodov denne! Čo ste celý deň robil!? A koľko ste vlastne utŕžil?
- Tristoosemdesiat tisíc dolárov.
Šéfovi došla reč.
- Tristoosemdesiat tisíc? Preboha, čo ste predal?
- No, prvý som predal malinký háčik na ryby...
- Háčik na ryby? Za tristo osemdesiat tisíc?
- ... potom som zákazníka presvedčil, že by si mohol zobrať ešte aj stredný a veľký háčik. Potom som ho presvedčil, že by si mal zobrať aj nejakú udicu, predal som mu tri prúty - malý, stredný a veľký. Dal som sa s ním do reči, opýtal som sa, kde bude rybáriť. Povedal, že na myse dvadsať míľ na sever. Tak som mu predal ešte poriadnu vetrovku, nepremokavé nohavice a gumáky, pretože tam dosť fuka. Presvedčil som ho, že na pobreží neberú, tak sme išli vybrať motorový čln. Potom som sa ho opýtal, čo má za auto - vyliezlo z neho, že dosť malé, čln by na ňom nemohol odviesť. Tak som mu predal ešte príves...
- A toto všetko ste predal človeku, ktorý si prišiel kúpiť jediný háčik na ryby!?
- Nie. On pôvodne prišiel kúpiť vložky pre svoju ženu. Tak som mu navrhol, že keď si teda cez víkend neužije, že by si mohol zájsť aspoň na ryby...
Keby som chcel "univerzál na zábavu, "krížom cez mesto", kratšie výjazdy, "cez kopce", parky, trávniky, schody", a zároveň trail odolnosť, uvažujem nejako takto. Neni to za 400, ale ani tak úplne za liter. Podľa toho akou gumou to obuješ, je to skoro hocičo a vždy to vyzerá “patrične”. A vintage faktor zaručený.
(aj keď tá horná trubka pri ostatných veľkostiach môže byť trochu vysoko)
Bola som včera v Treku a tieto xcalibre tam mali a prišli mi teda vysoké a dlhé ale ten Trek Roscoe vyzerá super, naživo by sa tiež možno zdal inak, no už sú komplet vypredané. Samozrejme, ak by som ho našla skladom v nejakej predajni, tak to hej. Potom som bola na pumptracku a taký chalan mi tam požičal Mongoose Fireball a mega sa mi to páčilo to je úplne iné ako keď si dáš dole sedlo na normálnom biku. No a teraz zase neviem čo robiť, lebo univerzál asi fakt nie je riešenie
presne, musis si proste rozmysliet, ci chces naozaj univerzal alebo nie..napr. aj ten pumptrack je zabava na kazdom bajku, ale na dirtaku to bude vzdy najviac
Inak Meta HT je vyborny tip!
Ale nezabudaj kazdopadne, ze jazdit sa da takmer vsetko na vsetkom..
Hej to som pisala na zaciatku a cele sa to zvrtlo tak, ze som si dnes vybrala, bola som sa previezt a bezkonkurencne som sa rozhodla, bude to skladačka viac info časom ked to o vyjde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľký mnohoposchodový supermarket v USA, v ktorom dostanete všetko. Šéf prijíma nového predavača, s tým, že ho vezme na deň na skúšobnú dobu, aby videl, ako sa osvedčí. Po záverečnej si ho zavolá do kancelárie:
- Tak koľko ste dnes urobil obchodov?
- Jeden, šéfe.
- Čože!? Jeden? Naši predavači urobia priemerne šesťdesiat až sedemdesiat obchodov denne! Čo ste celý deň robil!? A koľko ste vlastne utŕžil?
- Tristoosemdesiat tisíc dolárov.
Šéfovi došla reč.
- Tristoosemdesiat tisíc? Preboha, čo ste predal?
- No, prvý som predal malinký háčik na ryby...
- Háčik na ryby? Za tristo osemdesiat tisíc?
- ... potom som zákazníka presvedčil, že by si mohol zobrať ešte aj stredný a veľký háčik. Potom som ho presvedčil, že by si mal zobrať aj nejakú udicu, predal som mu tri prúty - malý, stredný a veľký. Dal som sa s ním do reči, opýtal som sa, kde bude rybáriť. Povedal, že na myse dvadsať míľ na sever. Tak som mu predal ešte poriadnu vetrovku, nepremokavé nohavice a gumáky, pretože tam dosť fuka. Presvedčil som ho, že na pobreží neberú, tak sme išli vybrať motorový čln. Potom som sa ho opýtal, čo má za auto - vyliezlo z neho, že dosť malé, čln by na ňom nemohol odviesť. Tak som mu predal ešte príves...
- A toto všetko ste predal človeku, ktorý si prišiel kúpiť jediný háčik na ryby!?
- Nie. On pôvodne prišiel kúpiť vložky pre svoju ženu. Tak som mu navrhol, že keď si teda cez víkend neužije, že by si mohol zájsť aspoň na ryby...
(aj keď tá horná trubka pri ostatných veľkostiach môže byť trochu vysoko)
Inak Meta HT je vyborny tip!
Ale nezabudaj kazdopadne, ze jazdit sa da takmer vsetko na vsetkom..