Tak teda tie rozumne dovody(z ich stranky):
CFS- comfort flex system- myslim ze aj z fotky zadnej stavby vidno ze cosi prepruzi
Carbon HTR- karbonove vlozky- vidno na hlavovke ale aj celkovo spoje su pekne spravene
BB super- vyvlozkovany stred pre lepsiu tuhost pri pouziti hollowtech 2 a podobnych
ROTO- stredova vlozka sa da otacat a tym menit uhol sedlovej trubky
SPT- spracovanie povrchov z ocele proti korozii- pokial sa dobre pamatam robili to postriebrenim
Navyse robia ramy aj na mieru.
S obrazkami je to tu http://www.scapin.com/tech.asp?pagina=tec akurat teda na celokarbone, ktory sa mi uz az tak nepaci ale technologie su tam podobne.
asi preto, ze cim viac veci sa da nastavit, tym viac sa da toho posrat a kedze normalny clovek si to nastavit nevie tak bol samozrejme nespokojny a cely "najdokonalejsie" spracovany full si mozu strcit akurat tak do vysokej pece aby sa nanho rychlo zabudlo
Zigo> stale si mi neodpovedal preco sa ti zda ocel a titan vhodnejsi na kombinaciu s karbonom ako hlinik
Pokial viem tak ocel aj titan su pruznejsie a odolnejsie ako dural a teda sa lepsie znasaju s karbonom. Dalsia vec je tepelna roztaznost a deformacie pri zatazeni, ktore su u hlinikovych zliatin o dost rozdielne ako u karbonu a teda su spoje viac namahane. A aj kvoli tym spojom sa mi paci zrovna scapin kedze ich ma velmi pekne/ucelne spracovane.
K ottobolonovi: myslim ze rozhodujucim faktorom bola skor cena. Vacsina ludi si za tie paniaze asi skor kupi Santu alebo nejaku podobnu americku kvazikultovku a o tom ze existuje nieco lepsie nemaju ani paru.
Marecej co konkretne by sa malo na tych nastaveniach posrat?
Pokial viem tak ocel aj titan su pruznejsie a odolnejsie ako dural a teda sa lepsie znasaju s karbonom. Dalsia vec je tepelna roztaznost a deformacie pri zatazeni, ktore su u hlinikovych zliatin o dost rozdielne ako u karbonu a teda su spoje viac namahane. A aj kvoli tym spojom sa mi paci zrovna scapin kedze ich ma velmi pekne/ucelne spracovane.
K ottobolonovi: myslim ze rozhodujucim faktorom bola skor cena. Vacsina ludi si za tie paniaze asi skor kupi Santu alebo nejaku podobnu americku kvazikultovku a o tom ze existuje nieco lepsie nemaju ani paru.
vsetko, sa pozri kolko stelovatok je na vidliciach a kolko ludi to ma spravne nastavene
Tak to je fakt minule som bol v servise a prišiel tam chalan z novou SIDOU 08 že mu vôbec nefunguje –riešenie- tlmenie mal na doraz na korytnačke a ešte v spodnej komore žiaden vzduch fúkal len vrhnú .To že sú tam zospodu ventil a tlmenie ani nevedel .
No ale mna nezaujima, aky su ludia tupi, ale to co si dokazem nastavit ja. A ja teda skor ocenim nastavenie progresivity polohou tlmica ako vymyslanie vsemoznych inteligentnych tlmicov s nastvenim kompresie v kadejakej rychlosti. Tym sa podla mna da zlepsit blby system pruzenia, ale ak mam system dobre vymysleny a dam k nemu dobry tlmic s nastvenim utlmu a odskoku + mozno uzatvaranie, tak by to mohlo stacit. A pokasle sa tam toho potom urcite menej ako so zlozitym tlmicom.
Myslim ze to predavaju normalne poskladane takze nevidim problem- ak sa mi nechce, tak sa v tom proste sparat nebudem, ale ak sa mi zda napriklad vysoko stred a niesom uplny mantak, posuniem vahadlo nahor a stred mi pekne klesne
dajme z ineho sudka.
toto by som velmi rad vyskusal lebo,
je to daco ine a neokukane, lahke a rychle.
/mierne OT:velmi som zvedavy na rozdiel oproti 26 palcom, neviete kde sa da daco take pozicat?
dajme z ineho sudka.
/mierne OT:velmi som zvedavy na rozdiel oproti 26 palcom, neviete kde sa da daco take pozicat?
Príď na maratón do BB a požičiam ti GF PARAGON 29" veľkosť "L"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no tak to ze to robia taliani je dovod za deravy gros.
mas aj daky rozumny?
CFS- comfort flex system- myslim ze aj z fotky zadnej stavby vidno ze cosi prepruzi
Carbon HTR- karbonove vlozky- vidno na hlavovke ale aj celkovo spoje su pekne spravene
BB super- vyvlozkovany stred pre lepsiu tuhost pri pouziti hollowtech 2 a podobnych
ROTO- stredova vlozka sa da otacat a tym menit uhol sedlovej trubky
SPT- spracovanie povrchov z ocele proti korozii- pokial sa dobre pamatam robili to postriebrenim
Navyse robia ramy aj na mieru.
S obrazkami je to tu http://www.scapin.com/tech.asp?pagina=tec akurat teda na celokarbone, ktory sa mi uz az tak nepaci ale technologie su tam podobne.
asi az taky dokonaly nebol
Zigo> stale si mi neodpovedal preco sa ti zda ocel a titan vhodnejsi na kombinaciu s karbonom ako hlinik
Co mas proti Santovi?
Tak to je fakt minule som bol v servise a prišiel tam chalan z novou SIDOU 08 že mu vôbec nefunguje –riešenie- tlmenie mal na doraz na korytnačke a ešte v spodnej komore žiaden vzduch fúkal len vrhnú .To že sú tam zospodu ventil a tlmenie ani nevedel .
presne toto ma napadlo ked som ten ram videl...dizajn napisov ala tescobike
Príď na maratón do BB a požičiam ti GF PARAGON 29" veľkosť "L"