nechcel som vyvratit ze ten Littevile vyzera ako caprnka, jasne ze je to velmi podobna geometria a oba sa mi pacia ale ten tvoj ellsworth truth ako si sam napisal vyzera ...
A odkiaľ by to mali poznať. Máme nejakú dráhu? A Tkáč má 150 kg a asi 100 rokov. Ale klobúk dole pred jeho zlatom.
Na Slovensku drahu mame v Prešove, akurat tam nechcu nikoho pustit
a Toto Tkac nema 150 kilo a ani 100 rokov, ale 61 a okrem toho je trojnasobny majster sveta v Sprinte 1974, 76, 78 a olympijskym vitazom 1978.
trošku OT ale gronkjear stačí ti rozsah kazety 12-21? Pretože rozmýšľam akú mám kúpiť či 12-23 alebo 12-21. Dá sa so zaradenými 21 zubami a 36 zubovou pílou dajaký kopec ak je sila v nohách?
mal som pôvodne kazetu 12-26 a s 36 zubovou pílou som sa snažil šlapať všetko - dalo sa, len to bolo dosť únavné, ale tam ťa skôr limituje posed.. v mojom prípade na 15" ráme a 350mm sedlovke to nebolo pri mojej výške zrovna ideálne, takisto ako to nebude pre Teba na tom kgbcku.. ale ako pisem, dalo sa to, avsak pri prevode 36/21 to bude uz celkom dost dost tazke, ale nejaky ten kopec vydupes..
inak realne na to co zvyknem jazdit, by bola naj kazeta nejak 14-19 odstupnovana po jednom-dvoch zuboch, tj. nejakych 5 pastorkov a zvysok podlozky, ostatné aj tak nevyuzivam.. takto nejak -> copyrightlp1.pinkbike.org lp1.pinkbike.org
Tak s tym nesuhlasim. Farba je dost podstatna ked ide o vysnivany bajk (a to na hociktorom komponente, aj na koncovke lanka). Btw. s ciernymi kolesami by vyzeral o dost lepsie, aj ked uz nie tak netradicne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žeby nový bajk keď doskladám toho svojho nemca?
Na Slovensku drahu mame v Prešove, akurat tam nechcu nikoho pustit
a Toto Tkac nema 150 kilo a ani 100 rokov, ale 61 a okrem toho je trojnasobny majster sveta v Sprinte 1974, 76, 78 a olympijskym vitazom 1978.
inak realne na to co zvyknem jazdit, by bola naj kazeta nejak 14-19 odstupnovana po jednom-dvoch zuboch, tj. nejakych 5 pastorkov a zvysok podlozky, ostatné aj tak nevyuzivam.. takto nejak ->
paradne kolesa. skoda, ze nie je lepsi vyber bielych plastov