Jeden bicykel, dva ci kolko.. Mne sa vidi v tejto chvilí ze jeden univerzal nestaci
Doslova za dverami postavili dobri ludia dirtpark, a minule som mal moznost jazdit na pumptracku na specialnom bajku- to je ina kava. Po 3 vlnach som siel oproti fullu tak rychlo, ze som prekvapeny vyletel zo zakruty.
Takze dirtbike!! nevyznam sa tak som nasiel taky so zaujimavym pozadim
tak ja by som mal jednoprevodnik urobeny zo shimana 2x10. na niekolkodnovy vylet by som mal moznost nahodit dvojprevodnik, este aj s rozsirenou kazetou, takze by som mal v talone prevod pre momenty zufalstva 26/42 a po vasom odchode domov, by som ostal este deviaty den:)
keby mam sram 1x11, kupim si kvoli tomu 30z prevodnik.
na druhej strane si nemyslim, ze vydrzat 8 dnovu bicyklovacku nie je o najlahsom prevode.
a co je hlavne, urcite by som neisiel na 8 dni bikovat. mozno jedine keby nazgrlim na letenku do chile a chcem to naplno vyuzit.
To podstatne si povedal v poslednej vete, vsetko nad nou je (bez urazky) spam. bobris drzim sa s rozpoctom pri zemi (sam si poukazal na dobru cenu ), okrem toho, od mojej kratkej, no intenzivnej ,,aferky" s Mojo-m sa kde-co zmenilo
Kidak Ta za 2. roky na dalsej 8/10 dnovke si budeme ukazovat nove biky hovoris
Moja nova srdcovka http://www.birdmtb.com/aeris-150-2/ ale iba ram a zvysok vyskladat. Uz by som aj kupil ale cash bude na rok len na Himalaje
Na zestynu pojde teleskopka cez zimu takze priberie na cca13.5kg. Ten bird aeris neviem kolko vazi ale tak niekedy treba funkcnost potlacit dopredu oproti vahe. Myslim ze aj tento by sa dal vyskladat na relativne lahky bike.
Hlavne sa mi paci ze sa da zmenit vyska zdvihu bez toho aby bola nejako ovplyvnena geometria ale meni sa charakter pruzenia. Pri 140mm je to viac zehlicka, pri 150mm zase vysia progresivita na agresivnejsie jazdenie. No a jasne by tam bol Cane Creek DB Inline tlmic.
Uz su na stranke CTM aj modely 2015, bol som zvedavy na ceny a geometriu Scrollov. to, kde a ako sa vyraba atd..., to uz vsetci vieme. osadene su vsetky modely celkom ok, v podstate jazditelne rovno z predajne. dokonca najnizsi model ma SR auron, trochu tunningu a fajnova tuha vidlica.
Co som bol najviac zvedavy, bola geometria. hlavovy uhol 67,5 minuleho ma moc nepresvedcil. Tento rok celkom zaujimave cisla, zadnu stavbu skratili na 435, hlavovy uhol je polozenejsi o stupen a razvor Mka je 1185 - dost brutalne cislo. Majitelia minuleho rocnika su s tym celkom spokojny, som zvedavy ako bude jazdit novy rocnik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doslova za dverami postavili dobri ludia dirtpark, a minule som mal moznost jazdit na pumptracku na specialnom bajku- to je ina kava. Po 3 vlnach som siel oproti fullu tak rychlo, ze som prekvapeny vyletel zo zakruty.
Takze dirtbike!!
Inak toto vážne zamestnáva moje myšlienky (v mojom prípade samozrejme 2x10):
Inak toto vážne zamestnáva moje myšlienky (v mojom prípade samozrejme 2x10):
dalsi konzervativny:)
keby mam sram 1x11, kupim si kvoli tomu 30z prevodnik.
na druhej strane si nemyslim, ze vydrzat 8 dnovu bicyklovacku nie je o najlahsom prevode.
a co je hlavne, urcite by som neisiel na 8 dni bikovat. mozno jedine keby nazgrlim na letenku do chile a chcem to naplno vyuzit.
bobris drzim sa s rozpoctom pri zemi (sam si poukazal na dobru cenu
Moja nova srdcovka http://www.birdmtb.com/aeris-150-2/ ale iba ram a zvysok vyskladat. Uz by som aj kupil ale cash bude na rok len na Himalaje
Hlavne sa mi paci ze sa da zmenit vyska zdvihu bez toho aby bola nejako ovplyvnena geometria ale meni sa charakter pruzenia. Pri 140mm je to viac zehlicka, pri 150mm zase vysia progresivita na agresivnejsie jazdenie. No a jasne by tam bol Cane Creek DB Inline tlmic.
Co som bol najviac zvedavy, bola geometria. hlavovy uhol 67,5 minuleho ma moc nepresvedcil. Tento rok celkom zaujimave cisla, zadnu stavbu skratili na 435, hlavovy uhol je polozenejsi o stupen a razvor Mka je 1185 - dost brutalne cislo. Majitelia minuleho rocnika su s tym celkom spokojny, som zvedavy ako bude jazdit novy rocnik.