bike ma tu vyhodu, ze ak si sikovny tak si tam vies opravit vsetko sam, stoji ta to len cas ale to sa da brat ako hobby s autom je to horsie, tam uz si neopravis nic, pokial nemas nejaku starucku herku
Ale komponenty ktoré na opravu s potrebuješ sú stále drahšie. A pokiaľ si elektrotechnik, máš u dnešných áut asi väčšiu šancu. Ja som si sám opravil ABS a aj zapaľovanie v jednom valci a s automechanikou nemám nič
veru, je to chore, ked to clovek porovna. ale to je dan za to, ze chces mat na bajku to lepsie a co najlahsie, pokial az penazenka dovoli. a pritom na aute ti staci aj lacny tazky komponent, lebo tam ho netahas vlastnymi silami.
apropo porovnanie auto-bike, tiež mám bike párkrát drahší ako auto, a nijak ma to neškrie
auto mi jazdí, bike tiež, ale keď mám chuť si zajazdiť, sadám na bike, nie do auta, preto som doň vrazil viac
V teste dopadol velmi dobre,hlavne sa vyjadrili,ze im je uplne jedno co je na rame napisane,ten bike je skvely. Inac dobra vybava,je tam aj moj oblubeny spank.akurat cena na mna prilis vysoka,aj ked si myslim,ze vzhladom na vybavu uplne ok.
Porovnaj s inymi znackymi(vynechaj tie s priamym predajom).ta nizsia verzia dost odveci celkovo,ale toto sa mi zda ok.
Aj ked uz v inej teme bolo spomenute,ze to mohli vyskladat podobne funkce a cenovo dostupnejsie.
Ta nizsia verzia nema hlavu ani patu...nepredavaju aj ramy samostatne?
BTW: Videl som test a tipek tu rst vidlu dost chvalil. Nebol to ani mike levy, ale ani taky co napise,ze RM blizard je nekompromisne enduro. Jazdit teda vedel.
Hlavne sedlovka je highlight,nema vakel,lepsie povedat,ze sa mozes tocit do stran a pozorovat okolie.
Inac ram to vyzera byt skvely,ale neverim,ze takato znacka by isla do predaja framesetov.
Neviem,taky tipek co sa kameroval za jazdy a dost odfukoval ked vyjadroval svoje dojmy a naciatku povedal k vidlici,ze vraj je to bomba.
Neni tam obrazok,aby to bola aj pravda. Sa mi zda celkom relativne ok cena,este by vyslo aj na dobry tlmic.
Inac dnes som po mesiaci lahsich viroz a jednej horsej chripky s tyzdnom PN sadol na bike a ledva som ho usoferoval. Hore kopcom nekomentujem,ale dole uplne zle,ziadnu silu nemam. Ledva som zatacal s tym co mam,neviem co by som robil s hentakym dlhanom:) ked bude moznost,musim potestovat dlhsie biky,aby som si netrieskal hlavu o stenu,ked sa pre nieco rozhodnem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak, ako s časom, aj s peniazmi je to o prioritách. Dnes bola priorita posledný krát v roku si vonku zajazdiť, tak som nestihol večeru
aby som nebol stale off, tak sem dam jeden fajn bike, divne ze chalan ho jakosi nemoze predat (toto plis nebrat ako reklamu, vcera som ho len nahodou prvykrat zbadal)
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/209737/canyon-torque-frx-80.html
apropo porovnanie auto-bike, tiež mám bike párkrát drahší ako auto, a nijak ma to neškrie
auto mi jazdí, bike tiež, ale keď mám chuť si zajazdiť, sadám na bike, nie do auta, preto som doň vrazil viac
Aj ked uz v inej teme bolo spomenute,ze to mohli vyskladat podobne funkce a cenovo dostupnejsie.
BTW: Videl som test a tipek tu rst vidlu dost chvalil. Nebol to ani mike levy, ale ani taky co napise,ze RM blizard je nekompromisne enduro. Jazdit teda vedel.
Hlavne sedlovka je highlight,nema vakel,lepsie povedat,ze sa mozes tocit do stran a pozorovat okolie.
Inac ram to vyzera byt skvely,ale neverim,ze takato znacka by isla do predaja framesetov.
hmmmm, ta toto už hej
A hľa, tu som našiel samostatný rámik: http://author24.cz/author-ram-patriot-evo-team-2015-m-matna-cerna-fsx-enduro-27/p998877c17082
Neni tam obrazok,aby to bola aj pravda. Sa mi zda celkom relativne ok cena,este by vyslo aj na dobry tlmic.
Inac dnes som po mesiaci lahsich viroz a jednej horsej chripky s tyzdnom PN sadol na bike a ledva som ho usoferoval. Hore kopcom nekomentujem,ale dole uplne zle,ziadnu silu nemam. Ledva som zatacal s tym co mam,neviem co by som robil s hentakym dlhanom:) ked bude moznost,musim potestovat dlhsie biky,aby som si netrieskal hlavu o stenu,ked sa pre nieco rozhodnem.