mna skor sokovala TT na tej V10 - viac ako 650mm . Akoze viem, ze zjazdaky su dlhsie koli stabilite, ale toto je brutal[/quote]
je to setup pre WCh. oproti " WC klasike" vidím iba menšie kotúče a zadné semíčko.
ten plášť používa napr. aj Vlasto Hynčica (občas).
na tohtoročnom WCh boli na zjazďákoch aj väčšie "úlety"...
a aký vplyv má TT na stabilitu biku?
u mna to je jednoznacne Rocky Mountain Vertex 50 RSL
- krasny design
- celkom dopohody vybava
- kultovka
- este stale je v tej zone, ze "raz sa mozno podari" (nie ako kusky za 200 000 etc) copyrightwww.ultrasport.cz www.ultrasport.cz
No jo.. Kamos mal Vertexa tusim z 1998, cierne keramicke CrossMaxy, Sachs Plasma, Sida. Na rame modrobiely prechod javorovymi listami. To sa mi veru viac pacilo..
A nevychádza tá dĺžka tak preto, že je hlava vysoko a dosť položený uhol sedlovky?
Btw, ten borec má 193cm.
toto ma tiez napadlo, tam je ten sedlovy uhol dost kruty, aj tak sa mi to zda vela, ale peaty urcite vie co robi...
marek ved pri zachovani uhlov, dlzky zadnej stavby a dlzky vidlice - cim je sposobeny iny razvor pri roznych velkostiach ramu? Ved ked natiahnem TT (cize cely ram), tak sa musi zvacsit razvor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa páči tento
http://fstatic1.mtb-news.de/img/photos/3/4/8/6/3/_/large/Froggy.jpg
http://fstatic1.mtb-news.de/img/photos/3/4/8/6/3/_/large/Froggy1.jpg
prvý solidne vyzerajuci LP
mna skor sokovala TT na tej V10 - viac ako 650mm
je to setup pre WCh. oproti " WC klasike" vidím iba menšie kotúče a zadné semíčko.
ten plášť používa napr. aj Vlasto Hynčica (občas).
na tohtoročnom WCh boli na zjazďákoch aj väčšie "úlety"...
a aký vplyv má TT na stabilitu biku?
Btw, ten borec má 193cm.
TT nie je rázvor, ani naň nemá vplyv
- krasny design
- celkom dopohody vybava
- kultovka
- este stale je v tej zone, ze "raz sa mozno podari" (nie ako kusky za 200 000 etc)
aspon vyuzijete tie svoje rychle internety seci
Btw, ten borec má 193cm.
toto ma tiez napadlo, tam je ten sedlovy uhol dost kruty, aj tak sa mi to zda vela, ale peaty urcite vie co robi...
marek ved pri zachovani uhlov, dlzky zadnej stavby a dlzky vidlice - cim je sposobeny iny razvor pri roznych velkostiach ramu? Ved ked natiahnem TT (cize cely ram), tak sa musi zvacsit razvor