missy ten bike uz tu niekde je - teda medzi vysnivanymi. :-X
ja mam k nemu len ze ako show-bike do vytrinky fajn. do blata ee viem ake je narocne vycistit ovela jednoduchsiu stavbu
uuups, tja, ospravedlnujem sa za zbytocne zahlcovanie priestoru
eee, a quasko, keby som si mohla dovolit taky bajk, tak by som si uz najala aj nejakeho "profesionalneho cistica"
ja by som chcel tie kotuce Hope ale nikde na slov. alebo v cechach ich nepredavaju
ale predávaju predávaju .. len treba hladať
Tak to je podla mna horuci kandidat na "Hnus roka". Twisted Evil
krásne sa na tom jazdí. a to je podstatné.
Djick... Hento nie je schwabach ... Pre laika možno. sice len v detailoch ale nie je to on.
a keby aj bol. tak? stým čo si myslím to predsa nič nemá. Do očí mi skor bije maltezák na kazdom da domb ráme.
Djick... Hento nie je schwabach ... Pre laika možno. sice len v detailoch ale nie je to on.
a keby aj bol. tak? stým čo si myslím to predsa nič nemá. Do očí mi skor bije maltezák na kazdom da domb ráme.
Aj keby nebol, ale vyzera tak a to mi na odpudenie staci:) Proste je to vec co sa na biky IMHO nehodi. Aj banshee sa uz poucili a maju novy krajsi font..
Aj keby nebol, ale vyzera tak a to mi na odpudenie staci:) Proste je to vec co sa na biky IMHO nehodi. Aj banshee sa uz poucili a maju novy krajsi font..
No ja aj tak stále nechápem ako ťa môže odpudiť niečo take. zato že sa písalo v nemecku schwabachom si nekupis ell-sa? Pokial viem je to neogotické pismo používané hlavne v knihovníctve(tlačená forma). No pocas druhej sv. vojny bolo nahradené za latinku. takže spojovanie si schwabachu s niecim "nazi" je mylné. Môžeš mi teda vysvetliť čo ťa na tom odpudzuje? SS/icq... dosť by ma to zaujímalo.
imho myslím si že aj práve tym fontom je ell-s vynimocny a exkluzívny.
No ja aj tak stále nechápem ako ťa môže odpudiť niečo take. zato že sa písalo v nemecku schwabachom si nekupis ell-sa? Pokial viem je to neogotické pismo používané hlavne v knihovníctve(tlačená forma). No pocas druhej sv. vojny bolo nahradené za latinku. takže spojovanie si schwabachu s niecim "nazi" je mylné. Môžeš mi teda vysvetliť čo ťa na tom odpudzuje? SS/icq... dosť by ma to zaujímalo.
Nielen to, ze si to podla teba spajam s nazi/skin/hools tematikou (hlavne oni to spajaju) ale to pismo sa mi na technicke veci ako je bike nehodi. Pride mi to gycove. Rovnako ako nemam rad kvazi "kerky" na obleceni a pod... that's all. Proste sa mi to nepaci a nepasuje mi to tam.
Musim sa pripojit k Dijckovmu nazoru, to pismo mi tam tiez nesvedci. Grafika biku by mala vyzarovat istu dynamiku a toto pismo to nesplna (prepac, Marecej). Na druhej strane, ak by sa mi takyto bike vlastnostami pacil, nebral by som na to az taky ohlad.
Je to len uhol pohľadu,mne sa to písmo páči,možno preto že mám hodne rád históriu a Ellsworth si myslím že patrí k ***** čo sa týka zadného odpruženia,a určo by som neváhal sedlať tento bike keby bola tá možnosť,aj keď si viem predstaviť aj krajší rám pod svojim zadkom
Nielen to, ze si to podla teba spajam s nazi/skin/hools tematikou (hlavne oni to spajaju) ale to pismo sa mi na technicke veci ako je bike nehodi. Pride mi to gycove. Rovnako ako nemam rad kvazi "kerky" na obleceni a pod... that's all. Proste sa mi to nepaci a nepasuje mi to tam.
Je to len uhol pohľadu,mne sa to písmo páči,možno preto že mám hodne rád históriu a Ellsworth si myslím že patrí k ***** čo sa týka zadného odpruženia,a určo by som neváhal sedlať tento bike keby bola tá možnosť,aj keď si viem predstaviť aj krajší rám pod svojim zadkom
Sice som na ziadnom ellse nejazdil, ale s tou spickou v odpruzeni by som bol opatrny. Neviem co je na tom spickoveho, ked niekto vyuziva patent niekoho ineho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam k nemu len ze ako show-bike do vytrinky fajn. do blata ee viem ake je narocne vycistit ovela jednoduchsiu stavbu
uuups, tja, ospravedlnujem sa za zbytocne zahlcovanie priestoru
eee, a quasko, keby som si mohla dovolit taky bajk, tak by som si uz najala aj nejakeho "profesionalneho cistica"
ale predávaju predávaju .. len treba hladať
krásne sa na tom jazdí. a to je podstatné.
a keby aj bol. tak?
... dvojca Marina.
a keby aj bol. tak?
http://www.dafont.com/morpheus.font
podivne vyskladane?Preco?
missy to prepakovanie je fakt hrozne
AMEN
Sice som na ziadnom ellse nejazdil, ale s tou spickou v odpruzeni by som bol opatrny. Neviem co je na tom spickoveho, ked niekto vyuziva patent niekoho ineho.