Janiiik tak to by bola fakt super cena s tou zlavou 40%, cca 2520e, to uz by som vazne rozmyslal nad nou, ale zaujmave ze po kliknuti to otvori obchod kde je iba 30% zlava...
Janiiik tak to by bola fakt super cena s tou zlavou 40%, cca 2520e, to uz by som vazne rozmyslal nad nou, ale zaujmave ze po kliknuti to otvori obchod kde je iba 30% zlava...
Jo to som si vsimol tiez, ale tak kebyze to idem kupovat, tak si pytam tu 40% zlavu ako uvadzaju
Skoda, ze takato akcia nebola aj minuly rok, ked som kupoval BMC. Konu som mal vo velmi uzkom vybere. Ak by som kupoval teraz, tak volba by bola jasna.
volodaj Co som sa o to naposledy zaujimal, tak sa dala kupit lokalne na Taiwane. Roky ju mava XFusion na vystavach, s tym ze ide do predaja, ale zrejme to nikdy nedali do distrubucnej siete. Tiez nie je zrovna najlahsia..a hlavne asi cena bude vyssia...a ked je v tom segmente teraz DVO, Ohlins, BOS sa vracia spat atd, tak neviem no ale urcite by som ju mal radsej ako tie vyssie vymenovane
Rumakk : ktora , ta zlata ? Tak to ano .. hnus. Ale cierna je pekna, hned by som ju bral .. vazi 2kg ak dobre pocitam, teda oni tvrdia + nieco vazi ten ochranny kryt
MageZ: tak to veru ano, tusim od roku 2013 sa na to pytaju kdekade a nic
volodaj : vraj ma vo vnutri nejake n-hrany, ktore zabranuju pretacaniu noh a prispievaju k tuhosti ci co. Ale len 34mm nohy .. tak neviem. Ale tiez by som ju rad skusil
MageZ: asi tam maju nejaky problem, ktory nevedia poriesit. Alebo to sluzi na natahovanie predajcov a potencionalnych zakaznikov .. ale nemala by byt tazka praveze. Oproti tym dalsim ma ale vyhodu , ze je UPD .. mozno cakaju az budu tie spravne ebiky a supnu ju tam, tak uz sa nebude dat rozpoznat rozdiel medzi motorkou a tym ebikom .. inak ohlins som v stredu obkukaval na motorke , ked som stal na krizovatke .. vyzeralo to celkom dobre, ale asi tak 5kg
Jo to som si vsimol tiez, ale tak kebyze to idem kupovat, tak si pytam tu 40% zlavu ako uvadzaju
Skoda, ze takato akcia nebola aj minuly rok, ked som kupoval BMC. Konu som mal vo velmi uzkom vybere. Ak by som kupoval teraz, tak volba by bola jasna.
ved to..ci je "terajsia" rovnaka ako tie povodve - terajsia ma mechur (Roughcut HLR Damper) rovnako ako top model Sweep Roughcut HLR (ten pribudol mozno v 2015/2016?, dovtedy bol v ponuke len lacnejsi Sweep RL2). Ale mozno s tym prisli prave na Revel..nepamatam si
edit: inak vlastne ta 2013 je 26" a tie nove len 27,5" a 29" udajne
no ak by tie vidlice boli lepšie ,tak by sa robili len upside down vidlice. Tam bude nejaky konstrukcný háčik alebo cenovo sa nedostanu na hranicu klasickych vidlíc.
Vsak sa robia uz len take myslim .. na motorkach 15mm oska je dost problem, henta vidla je na 20mm os. Citam v tom clanku, ze on tu vidlu objednal priamo z Taiwanu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta vidla je svaty gral. Zohnat ju je nemozne...vela ludi sa o to snazilo a snazi, ale len par vyvolenych uspelo a ich zivot sa naplnil.
takze ju mas pod postelou?
iron.hide
zial nie, preto ma bikovanie frustruje
MageZ: tak to veru ano, tusim od roku 2013 sa na to pytaju kdekade a nic
volodaj : vraj ma vo vnutri nejake n-hrany, ktore zabranuju pretacaniu noh a prispievaju k tuhosti ci co. Ale len 34mm nohy .. tak neviem. Ale tiez by som ju rad skusil
MageZ: asi tam maju nejaky problem, ktory nevedia poriesit. Alebo to sluzi na natahovanie predajcov a potencionalnych zakaznikov
tak to je tutovka ze uz jedine s 40%
edit: inak vlastne ta 2013 je 26" a tie nove len 27,5" a 29" udajne
edit: http://iguang.tw/taobao/product/45164254365.html ,cca 900e
keď som to tak čítal, myslel som, že záver bude taký, že ich život sa skončil
MageZ uz robi preklad a objednava.
Musí mať veľkú posteľ, keď sa mu pod ňu toľko toho zmestí