Tiež som čítal niečo podobné, ale ako som písal, nejazdil som...ale zas keď sa o tom píše v odborných časákoch, kde to vedia porovnať a niekde aj laboratórnymi testami, tak asi na tom niečo bude. Ja mám rád keď je zadná stavba tuhá a nehúpe sa tam, kde sa húpať nemá, teda na hladkom povrchu pri výšlapoch a keď sa krúti pri silovom šlapaní
hej pohupovanie je väčšie (v porovnaní napríklad s blizzardom ) porovnávali sme ale fr amr a blizzard, sl amr som nejazdil...
ono ghost nemá xcčkového fulla...v podstate vôbec majú len trail a fr fullíky 2017 zadné stavby FR amrka pukali vo zvare (menili ich za nové s ináč riešením zvarom) kolega má to fr amrko pojazdené ovela lepšie ako ja a nesťažuje si na nejaké krútenie teraz akurát doskladáva nového blizzarda 2018 v najvyššej výbave pre seba tak sa ho môžem spýtať na porovnanie tuhosti potom
Ono to bude vždy individuálna záležitosť, niekomu to nevadí, alebo dokonca vyhovuje, ja som si dával dokonca trochu pritvrdiť tlmič na Jeffsyho a tam je ta stavba tuhá dosť, teda aj z toho čo som čítal. Každý máme proste trochu iné preferencie. Ale zas HT by som nechcel
No neviem, ja som to mal v suspension clinic a tam mi upravili kompresiu a bolo to o poznanie lepšie. Do tohto sa vôbec nevyznám tak som to nechal na profíkov, ale myslím, že tiež to bude niečo podobné ako pri vidliciach, či už nejaký token a pod.
na tieto nove Transitiony som si robil zalusk ale ked som videl cenovky tak ma to pomaly prechadza AL Scout na Gxku 4100 GBP a to ani nema Foxu vpredu a brzdy rovno na vymenu
Pochopíš keď budeš meniť zadnú brzdu. Či už ako upgrade alebo kvôli servisu.
presne taku reakciu som cakal... lebo zadnu brzdu menis lazde 2 tyzdne....stary bike mam od 2009 a nemal som dovod menit bowden... takze ak som to nepochopil za tie roky tak uz asi nepochopim.... ale kazdy podla svojho gusta....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono ghost nemá xcčkového fulla...v podstate vôbec
Transition Smuggler Carbon 120/140mm
Frame weight with the Fox Float DPS shock is claimed at 2.95kg
It will be sold as a $3000 frameset, a $5000 complete bike with a SRAM GX build, and a premium $6000 complete bike with an X01 groupset.
https://www.bikerumor.com/2018/01/19/transition-smuggler-carbon-sneaks-29er-mountain-bike-border/
asi najkrajsi bike za poslednych par stran
Pochopíš keď budeš meniť zadnú brzdu. Či už ako upgrade alebo kvôli servisu.
Ja sa len bojím aby som sa nedožil zániku HTciek.Kazdy by sa chcel len pohupovat😀 ach...
presne taku reakciu som cakal... lebo zadnu brzdu menis lazde 2 tyzdne....stary bike mam od 2009 a nemal som dovod menit bowden... takze ak som to nepochopil za tie roky tak uz asi nepochopim.... ale kazdy podla svojho gusta....