Laro22 ktorá značka nie je predražená? Možno tie direct sale. Inak sú aj drahšie značky ako Trek ale samozrejme máš pravdu, v katalógovej cene bez nejakej zľavy predražené určite sú, ako aj väčšina konkurencie. A väčšinu bikov majú na Srame, no nie všetky, ale tak je to americká firma ako aj Sram, takže to asi tak berú
Laro22 ktorá značka nie je predražená? Možno tie direct sale. Inak sú aj drahšie značky ako Trek ale samozrejme máš pravdu, v katalógovej cene bez nejakej zľavy predražené určite sú, ako aj väčšina konkurencie. A väčšinu bikov majú na Srame, no nie všetky, ale tak je to americká firma ako aj Sram, takže to asi tak berú
Súvisí to z podporou Trek Factory tímov Sramom. Keď chcú podporu od Sramu musia odobrať komponenty v dohodnutej hodnote.
Takmer naisto som pre axs rozhodnuty, ale zneistuju ma take tie nepekne prispevky ako napriklad tu pod poslednym rozhovorom - "skoda, ze ten sram nemozes hodit do kosa"
Za mňa maximálna spokojnosť. Ľudia ofrflú už asi všetko, nevyhovieš vždy všetkým. Ale pre takých to asi v Srame nevymýšlali. A ako to funguje? Ak to raz poriadne vyladíš, tak si v suchu. V skratke je to dynamické, presné, spoľahlivé, a navyše veľmi praktické, keďže je to bezdrôtové. Treba so sebou nosiť 25 gramovú náhradnú baterku, to je zatiaľ jediná vec, čo ma dostala do úzkych...
dobremag V prvom rade si treba zistit ci ma dotycny aj osobnu skusenost, alebo pise len tak na zaklade info z fora A za druhe, treba si to dat k pomeru spokojnych uzivatelov, to ze jeden-dvaja napisu negativnu skusenost neznamena, ze dalsich tisic ktori su ticho su rovnako nespokojni. Asi ako staznosti na canyon
Ako si si mohol vsimnut, co ludia nadavaju tak len na nizsie rady od Sramu SX, NX, GX. Neregistroval som, ze by sa niekto pustil do X01 alebo XX1. A co sa tyka AXS, budes si krochkat blahom
mal som možnosť vyskúšať AXS na testovacom Procaliberi na bikefeste v Kálnici a veru je to pecka, radenie ako na joysticku palcom, presnosť/odozva ale čo čakať za tie peniaze
nedavno dala Kristina pekne namotane XTR-ko - neverim ze by to AXS dal - aj ked vie uhnut. ja som tiez uz par XT-ciek zdemoloval, okrem toho casom sa aj tak vyvakla a bude to chciet obmenu. ak na to mas, uzi si, pre mna je salter spotrebak a jeden z prvych komponentov ktore dokazem zdemolovat ani neviem ako.
Bohužiaľ asi po 20 min. mi prestáva fungovať „šalter“ - mám bezdrôtový Sram AXS a nedokážem ho odladiť. Prevody mi strieľajú po celej kazete. Do depa som prišiel skoro peši, mechanik mi vyresetoval prehadzovačku a radenie, cez mobil sme to nastavili a pokračoval som.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. know how
2. su na srame ?
Bohužiaľ norma nepustí. Odmontovať si ho môžeš po kúpe.
Súvisí to z podporou Trek Factory tímov Sramom. Keď chcú podporu od Sramu musia odobrať komponenty v dohodnutej hodnote.
Ako axs funguje? Spokojnost? Dost to tu ludia "obrblávajú"
Priznam sa, ani to nemám odsledované. Ale cca po 4-5 výjazdoch to nabíjam /čo je cca 15hod/, kedže je to lithium lion bateria.