"The most energy-efficient suspension design in the world"
prinajmensom odvazne tvrdenie...(normalny stvorcap,naco sa potom robia napr.virtualne capy...?)
??? to je iný argument .. zrejme nevieš ža aj VPP má patententovaný SC ... a asi ani to aký je rozdiel medzi horstlinkom a VPP ... pri zábere sa správajú dosť odlišne ... samozrejme závisí to od rozmiestnenia čapov a ramien ale ten argument an obchádzanie patentov
Na Alme som sa previezol a moc moc sa mi to pacilo. Tato je plus limited ma karbonove kola, o 250g lahsi ram a cenovku ze by to malo chodit same tak preco by som neposnival
??? to je iný argument .. zrejme nevieš ža aj VPP má patententovaný SC ... a asi ani to aký je rozdiel medzi horstlinkom a VPP ... pri zábere sa správajú dosť odlišne ... samozrejme závisí to od rozmiestnenia čapov a ramien ale ten argument an obchádzanie patentov
Cele toto hranie je o tom, ci umiestnis na spojnicu ramu a uchytu kolesa este jeden cap....
Ak tam je, je to IMHO obdoba Horst linku.
A s tym obchadzxanim patentu mas pravdu - vit ICT...
Okrem toho, myslim ze Horst link ma patent prave na pripad, ked cap medzi ramom a uchytom kolesa je nizsie, alebo v tej istej hladine ako osa zadneho naboja (ci daco take). Preto sa patent nevstahuje napr. na ETSX od Rocky Mountain (napr. novy altitute).
VPP (súčasným majiteľom patentu je SC) je úplne odlišný spôsob prepákovania 4-čapu ako HorstLink, preto o obchádzaní patentu Horstlink nemôže byť reč.
DW-Link nie je VPP, najväčší rozdiel v kinematike je ten, že u VPP sa vahadlá (short linky) otáčaju proti sebe pričom u DW-Linku sa otáčaju rovnakým smerom !
FPS2 od Lapierre, používaný v rade XControl, je kinematikou aj veľkým pedal-kickbackom podobný VPP, preto nemohli vstúpiť na americký trh.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.merlinbike.com/bikes/2006/works/works4.aspx
...inak daleko od nej ten bike nema
"The most energy-efficient suspension design in the world"
prinajmensom odvazne tvrdenie...(normalny stvorcap,naco sa potom robia napr.virtualne capy...?)
aby obabrali patent Horst-link. na nic ine
Dovod preco by som ho stel som podciarkol cervenou
Dodod preco ho mat nebudem som zaciernil
Cele toto hranie je o tom, ci umiestnis na spojnicu ramu a uchytu kolesa este jeden cap....
Ak tam je, je to IMHO obdoba Horst linku.
A s tym obchadzxanim patentu mas pravdu - vit ICT...
Okrem toho, myslim ze Horst link ma patent prave na pripad, ked cap medzi ramom a uchytom kolesa je nizsie, alebo v tej istej hladine ako osa zadneho naboja (ci daco take). Preto sa patent nevstahuje napr. na ETSX od Rocky Mountain (napr. novy altitute).
Ellsworth TiRuth
VPP (súčasným majiteľom patentu je SC) je úplne odlišný spôsob prepákovania 4-čapu ako HorstLink, preto o obchádzaní patentu Horstlink nemôže byť reč.
DW-Link nie je VPP, najväčší rozdiel v kinematike je ten, že u VPP sa vahadlá (short linky) otáčaju proti sebe pričom u DW-Linku sa otáčaju rovnakým smerom !
FPS2 od Lapierre, používaný v rade XControl, je kinematikou aj veľkým pedal-kickbackom podobný VPP, preto nemohli vstúpiť na americký trh.