Zdravím chcel by som si vybrať nejaký bicykel do 2000€ a potrebujem poradiť s výberom . Budem ho využivat na vozenie s kamarátmi ,cykloturistiku ,niekedy možno aj zjazdy . Mám 13 rokov 50 kg a 175 cm .
Ten 4ever je taký XC/AM univerzál, podľa čísel pohodlný a veľmi rozumne vybavený... Len ten rám je neznáma, geometriu si už pozri sám.
Ten Kellys je XC bicykel s trošku vyšším zdvihom vpredu, trochu blbé je že má pomerne krátky tlmič vzhľadom na zdvih zadku a tiež že sa jedná o prepákovaný jednočap s neznámym prejavom. Zadná stavba 450mm? To je trochu veľa na bike s 27,5" kolesami.
...ešte mi prosím ťa objasni čo to je tá pevná os vpredu/vzadu a tapered stĺpik vidlice...
...podľa toho čo som pochopil, tak na 4ever a Kellys nie je dobre vyriešený zadný tlmič (prepákovaný jednočap?)
super...dík za objasnenie problematiky...čiže prikláňaš sa k 4ever, teraz len nájsť niekoho, kto už na takom biku jazdil, že sa zdôverí so skúsenosťami...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten 4ever je taký XC/AM univerzál, podľa čísel pohodlný a veľmi rozumne vybavený... Len ten rám je neznáma, geometriu si už pozri sám.
Ten Kellys je XC bicykel s trošku vyšším zdvihom vpredu, trochu blbé je že má pomerne krátky tlmič vzhľadom na zdvih zadku a tiež že sa jedná o prepákovaný jednočap s neznámym prejavom. Zadná stavba 450mm? To je trochu veľa na bike s 27,5" kolesami.
...podľa toho čo som pochopil, tak na 4ever a Kellys nie je dobre vyriešený zadný tlmič (prepákovaný jednočap?)
os a stĺpik:
post750837.html#p750837
post714432.html#p714432
post749916.html#p749916
post711803.html#p711803