mam 189cm a 105kg, jazdim vacsinou Male Karpaty - lesne cesty, zvaznice, turisticke trasy sem tam asfaltove lesne cesty.
teraz mam hardtail Ghost SE2000 a som s nim velmi spokojny. aj preto by som rad ostal pri tej znacke ale nebranim sa ani inej znacke. nerozumiem sa moc tym vybavam a preto si pytam radu. potesilo by zamykanie tlmicov na riadidlach a teleskopicka sedlovka ale nieje to podmienka.
vopred dakujem za rady
Nedalo... To tam mal nejaký chalan na servise, mali to už hotové tak mi to požičali
sledovat toto vlakno bolo fajn aj napriek dlhym prispevkom.
ja by som mal hlavu ako melon na tvojom mieste
myslim ze si vybral dobre
Edit: brzdy budu XT
Akoze cudzi bajk, ktori servisovali ti pozicali /to dufam nie/, alebo niekoho bajk zo servisu ?
Ale vyberu plneho nadsenia sa neboj, lebo aj ja som vzdy, co som prve chytil bolo lepsie ako vsetko ostatne
tiez som sa divil..... bol to nejaky kamarat sefa..... potom som sa s nim aj stretol a sef asi vedel co robi lebo chalan ze OK
Pozeram, ze 3ka ma len Monarch R
no mala byt.....chcel som ju velmi ale nakoniec sa nenasla velkost v rocniku 2014..... a 3900 evry za 2015 je silno over limit
1. Trek Superfly 29 FS / vyhodu vidim v jednoduchsom pripadnom servisovani, dovozcu mam za rohom teda aj lahky pristup k pripadnym nahradnym dielom, "OCLV" karbon
2. Cannondale Scalpel 29 / je to "kanon", tuha Lefty vidlica, avsak odrazaju ma trosku farebne varianty + vzdialenejsi servis
ked uz som mal v podstate vybrane, prisli do toho reci ze ked 29 kolesa, tak staci aj HT