nazdar lidi, má zmysel ak mám cenový limit 500 éčok poskladať si bike? moja predstava je samozrejme HT, kotúčovky a aspoň alivio prevody... no ja len neviem vlastne ani čo všetko by som potreboval... našiel by sa niekto taký ochotný a napísal by mi komplet všetko čo budem musieť kúpiť? potom by som si vedel aj sám spraviť ako tak obraz koľko budem potrebovať a či je to reálne...
zatiaľ ani prachy ale budú do bud. týždňa a tu v Poprade nemajú nič vhodné (červený spešl predali a sivý sa mi teda nepáči ) takže hľadám alternatívne riešenia... rám by som vedel poriešiť aj bazárovo... myslím že warzone tu dával presne ten spešl rám čo som kukal...
Neoplatí. Len za potrebné náradie by si minul veľa z rozpočtu (ak by si si nepožičal). Nešpekuluj, za 500 eur máš už celkom slušný bike (nový).
no hej však hľadal som tu v shopoch ale nejako moc dobré nebolo teda bol mi poradený kellys ale neviem no...
Náradie: sťahovák na kazetu, na misky stredového zloženia, na kľuky, nitovačka, mazivá, kľúče. Nevychádza mi to na moc veľké peniaze...
Pokiaľ zoberieš nejaké veci z bazáru, tak by si sa do cenového limitu mal zmestiť.
To je kde napísané že musíš zobrať to čo je na obchode?
V bazáre sú aj celé bikes. A lepšie ako s Alivio výbavou.
no to je mi jasné ale neviem nakoľko veriť bazárovým bikeom... ťažko to odhadnúť a cestovať a skúšať mi moc nevyhovuje
Náradie: sťahovák na kazetu, na misky stredového zloženia, na kľuky, nitovačka, mazivá, kľúče. Nevychádza mi to na moc veľké peniaze...
Pokiaľ zoberieš nejaké veci z bazáru, tak by si sa do cenového limitu mal zmestiť.
fuh o náradí som vôbec neuvažoval ale skôr o komponentoch... také veci by mohli mať možno aj u ocovho kamoša v autoservise či nehrozí?
Počúvaj inú značku ako spešl ved v PP máš na námestí rabatina kde majú TREK ďalej máš šport rysy kde máš GT CUBE atď alebo na juhu máš obchod kde máš CTM a AUTHOR tak nevymyšlaj a kúp napr. CTM ZEPHYR disk a potom to updatuj alebo upgraduj
za 500 eur sa da vyskladat novy HT na deore/lx samozrejme na Vckach .. a vidla nebude zazrak ..
bike do tejto sumy hladam resp. sa snazim vyskladat pre mamu
pozri si kolokram a zacni pocitat ceny komponentov.....a ramu suhajko, daj tam celu sadu deore
a mas to....potom popros dobreho sikovneho kamarata, nech ti ho zlozi
Počúvaj inú značku ako spešl ved v PP máš na námestí rabatina kde majú TREK ďalej máš šport rysy kde máš GT CUBE atď alebo na juhu máš obchod kde máš CTM a AUTHOR tak nevymyšlaj a kúp napr. CTM ZEPHYR disk a potom to updatuj alebo upgraduj
vidíš šport rysy ma nenapadlo kua... bol som v meride, u rabatina, tam mi poradili kellysa a na juhu v cyklomaxe kde zase ten specialized,dom bicyklov vo veľkej je shit totálny, no hej lenže mojim cieľom nie je zase niekam pchať prachy, na to mám gitaru, preto chcem bike na ktorom tak max vymením okrem vidly plášte... pôjdem pozrieť ešte raz ale v rabatine sa o trekoch moc dobre nevyjadroval, furt hučal len okolo kellysov...
Ak nemas nic, tak kup novy bajk, a tam potom postupne vymienaj to co poodchadza. Jednak si potrebne naradie budes kupovat priebezne podla toho co budes menit, a nebude to taky sok, lebo co tool - to 20eur (stahovak na kazetu, stahovak na kluky s integr. osou, veci na vidlu)
tak zase niečo vymýšľam a nájde sa prosím niekto, kto mi napíše pekne pod seba všetko, ale komplet všetko čo potrebujem na vystavanie si bikeu? každú časť ktorá sa dá kúpiť ako celok (teda nie šrubky a tak ), proste všetko čo by som potreboval, náradie nepíšte... dik moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no hej však hľadal som tu v shopoch ale nejako moc dobré nebolo
no to je mi jasné ale neviem nakoľko veriť bazárovým bikeom... ťažko to odhadnúť a cestovať a skúšať mi moc nevyhovuje
fuh o náradí som vôbec neuvažoval ale skôr o komponentoch... také veci by mohli mať možno aj u ocovho kamoša v autoservise či nehrozí?
ech toľko prachov by som za HT nedal, no dobre tak zatiaľ dik za info, pokukám ja dačo ale nevidím to optimisticky ani s jedným ani druhým...
co co?kde kde?
nič nič sekol som si nick... xbaroon to bol
bike do tejto sumy hladam resp. sa snazim vyskladat pre mamu
a mas to....potom popros dobreho sikovneho kamarata, nech ti ho zlozi
vidíš šport rysy ma nenapadlo kua... bol som v meride, u rabatina, tam mi poradili kellysa a na juhu v cyklomaxe kde zase ten specialized,dom bicyklov vo veľkej je shit totálny, no hej lenže mojim cieľom nie je zase niekam pchať prachy, na to mám gitaru, preto chcem bike na ktorom tak max vymením okrem vidly plášte... pôjdem pozrieť ešte raz ale v rabatine sa o trekoch moc dobre nevyjadroval, furt hučal len okolo kellysov...
oki kašlem na skladanie, kúpim dačo: viewtopic.php?f=3&t=19898
tak daj link co si si vybral nech vieme