Ahojte. Chcem si zadovážiť trail bike a na záklde skúseností , ktoré mám silno uvažujem o YT Jeffsy (29R) , https://www.yt-industries.com/en/cat/index/sCategory/509 , chcem s opýtať na názor, poprípde rad uvítam ak ho niekto už jazdí, poprípade pozná niekoho na recenziu.
Ta biela mi tam nesmakuje, inak výborne!
Ze ty si videl tuto reklamu, kým si kúpil pro Cf?😜 https://youtu.be/e9yoEMiCOP0
ta biela ani mne moc nesla po chuti skor mi sedelo farebne AL verzia ale takto to dopadlo a zatial nelutujem... a ano reklamu som videl ale az ked uz bol na ceste kazdopadne nemam pocit ze by moj spolocensky zivot nejak nabral na obratkach
Caute, silno zvazujem kupu Jeffsy 27.5 veľkosť M. Prosím vás, chcem sa spýtať, má niekto v Žiline a v okolí tento bike a zároveň by bol ochotný mi dovoliť naň sadnúť?
Vdaka
vanhalen zatial ano. trosku som bol prekvapeny z brzd. (moje prve avid) ale uz som na to prisiel a do prislusnej temy o tom napisem. Kazdopadne ma jazdenie zacalo s YT viac bavit. Prijal by som keby bol trosku lahsi ale inak som rad ze som sa rozhodol prave pre Jeffsyho.
Lahsi :- ) ? Ak uz tam mas EXO plaste tak uz to ani nemas kam moc odlahcit sans vyrazne drahsia kazeta a maksie rafiky. Dan za 29", ta hmotnost je vyborna, si predstav ze mas hlinikovy Transition heh. Ja sam som rozmyslal ci aspon tu do Karpat nebudem mat alternativne kolesa ( do 1600gramov vyplet + Schwalbe SnakeSkin ) co by dokopy usetrilo asi 400 gramov este celkove ale potom som si uvedomil ze som tlsty a nemam vymyslat kraviny.
JurajTalcik sak jasne napriek tomu ze vybava je v pohode a je to na karbone po vymene plastov za bezduse maxxis s lahkymi pedalmi CB je aktualna vaha 14.7.. naivne som si myslel ze budem pod 13kg.. ale jasne ze je to o kondicke a v podstate mi to nevadi.. zvykol som si a ide to ako delo nielen dole ale aj hore
to je mozne.. s narastom pevnosti a odolnosti rastie aj vaha... kazdopadne prestavam chapat rozdiel medzi caprou a jeffsym tak isto ako medzi RS pike a lyrik.. ok ked nepocitam minimalne rozdiely vo vahe..
Za 12 kg to vedeli spravit v 2016,odvtedy ide vaha stale hore.
Tak ramy su odvtedy o kilometer dlhsie, karbonove maju na sebe viac materialu nez hlinikove Banshee monstra (plati aj pre Yeti,etc.), urobit pevny a tuhy 30mm rafik daco vazi bez ohladu na material, to iste gumy s nepapierovymi bokmi a neposledne teraz 12kove kazety. Pod tych 14kg s pedalmi sa pri endure samozrejme da dost ked cela vybava je high-end a je orientavana na vahu ( kluky ako Next R/SL, <sub 300gramove platformy, lahke teleskopky ako OneUp, lahke kazety ako tie ZTTO, naboje 240s a lahsie,etc..) pri cca 5+ tisic budgete sa tam uz da dostat.
Na druhej strane, ludia jazdia aj hlinikove tanky ako napr. Transition, Nicolai, Pole,etc.. s DoubleDown Maxxismi a taky build na 16kg iba zacina. Dnes kvalitne enduro vazi kludne viac nez DH bike. Cize je to silne relativne, u nas je skor gramarska tradicia a vsetci maju este zafixovane v mysli vahy ked boli papierove hliniky od Giantu co praskli ked sa na ne clovek skaredsie pozrel.
A mozno len znacky prestalo bavit pouzivat stale "It's pre-production model, we promise final version will not break" :- D
to je mozne.. s narastom pevnosti a odolnosti rastie aj vaha... kazdopadne prestavam chapat rozdiel medzi caprou a jeffsym tak isto ako medzi RS pike a lyrik.. ok ked nepocitam minimalne rozdiely vo vahe..
Inak toto je dobra pripomienka ze dnes uz zdvih napr. vobec vela neurcuje. Mne over-forknute trailbiky s 36tkou a Minionami nepridu teda o nic mrstnejsie ani lepsie slapajuce nez standardne 160/160+ enduro a vaha identicka.
Vahu som tiez riesil, ked som prechadzal z 12kg Scottu na skoro 14kg Jeffsy. Ano, vahu citit, najma vahu kolies - ale tie su jednoducho pevnejsie a plaste su v uplne inej kategorii. Rovnako je na tom zvysok bajku. Moderne trailbajky toho skratka znesu naozaj vela a su orientovane viac dole kopcom. Na druhej strane, niektore XC modely je mozne premenit na lahke trail bajky, staci dat trosku lepsie plaste a teleskop...
Gesto dobrej vole. Reklamovane kluky Next SL (vakel) 2,5 roka po kupe priamo u YT, pricom YT poskytuje 2 rocnu zaruku na komponenty. Poslali nove Next R, za mna palec hore. ?
palec hore, ze sa YT k tomu takto postavilo, ale ako tak pozeram vo vseobecnosti, strikovane kluky z kartonu napriek prestrelenej cene stoja akurat tak za milu Jarmilu pri vyuziti v stredne tazkom az tazkom terene, opravte ma ak sa mylim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta biela mi tam nesmakuje, inak výborne!
Ze ty si videl tuto reklamu, kým si kúpil pro Cf?😜
https://youtu.be/e9yoEMiCOP0
Ze ty si videl tuto reklamu, kým si kúpil pro Cf?😜
https://youtu.be/e9yoEMiCOP0
Vdaka
Ja som už pobehal pár testovaciek: canyon strive, mondraker foxy, Trek fuel ex, Trek remedy, zajtra dam stumpjumper.
Ako si spokojny z yt? Stále bez problémov?
Tak ramy su odvtedy o kilometer dlhsie, karbonove maju na sebe viac materialu nez hlinikove Banshee monstra (plati aj pre Yeti,etc.), urobit pevny a tuhy 30mm rafik daco vazi bez ohladu na material, to iste gumy s nepapierovymi bokmi a neposledne teraz 12kove kazety. Pod tych 14kg s pedalmi sa pri endure samozrejme da dost ked cela vybava je high-end a je orientavana na vahu ( kluky ako Next R/SL, <sub 300gramove platformy, lahke teleskopky ako OneUp, lahke kazety ako tie ZTTO, naboje 240s a lahsie,etc..) pri cca 5+ tisic budgete sa tam uz da dostat.
Na druhej strane, ludia jazdia aj hlinikove tanky ako napr. Transition, Nicolai, Pole,etc.. s DoubleDown Maxxismi a taky build na 16kg iba zacina. Dnes kvalitne enduro vazi kludne viac nez DH bike. Cize je to silne relativne, u nas je skor gramarska tradicia a vsetci maju este zafixovane v mysli vahy ked boli papierove hliniky od Giantu co praskli ked sa na ne clovek skaredsie pozrel.
A mozno len znacky prestalo bavit pouzivat stale "It's pre-production model, we promise final version will not break" :- D
Inak toto je dobra pripomienka ze dnes uz zdvih napr. vobec vela neurcuje. Mne over-forknute trailbiky s 36tkou a Minionami nepridu teda o nic mrstnejsie ani lepsie slapajuce nez standardne 160/160+ enduro a vaha identicka.