Mam bike cona caldera, povodne som si chcel dat nan vidlu RS Tora 302 rozhodujem sa medzi dvoma modelmi a to jeden 80-100 mm zdvyh a druhy 85-130mm zdvyh...
Neviem sa medzi nimi rozhodnut poradte ktoru a zaroven ak by ste vedeli o nejakej inej dobre vidle...
cena do cca 6000Sk
Za nazory dakujem
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
www.toly.sk
chcem si odtial objednat nejake komponenty..tak ze ci je spolahlivá,alebo nie?
a inak vsetkým dakujem za rady ohladom vidlice a za vsetky rady
To na tento teren chces toru? Nebola by na tak "brutalny" teren predsa len lepsia pevna
no chcel by som od tial rafky ,pedale a plaste..tak ze ci je to normalny seriozny obchod - eshop..aby ma nedrnkali...
no chcem nakupovat tam lebo som tam nasiel to co by som asi tak chcel...
a ja netvrdim zemam pochybnosti len sa pytam ci ho niekto poznate...
takze dakujem za vase vyjdarenia k tomu aidem do toho objednat to))
no odtial by som si chcel objednat vidlicu...))
tak dam vedet...
ale neni boch vi co byt pokusny kralik
tak dam vedet...
aku vidlicu konkretne???
tak dam vedet...
aku vidlicu konkretne???
no tu toru 302 s U-turnom, by som chcel
tak dam vedet...
aku vidlicu konkretne???
no tu toru 302 s U-turnom, by som chcel
no podla mna si si vcelku dobre vybral... podla mojho gusta naj vidla do ceny 5tis. Sk vyuzijes ju kdekolvek vdaka nastavitelnemu zdvihu. Za tu cenu dobry vyber zo vsech, ale konkurencia nespí a pri doplateni mozes mat hodne lepsiu vidlicu. Ale ak nie su korunky, tato postaci. Ja si toto iste vravim.
ze pre tazsie vahy ako som ja lepsia pruzina. a ten e*****n je sice fajn ale ja mam uz nakupenu celu vybavu na v brek brzdy..a e*****n je tusim iba na dsik v podstate uz mi chyba iba vidla a vymenit mozno kolesa za nove-ale to neponahla..
a tu vidlu vies nejazdim zavodne..chcem si len sam pre seba pojazdit po lese atd a tak chcem taku priemernu vidlu ktora mi sprijemni jazdu..a myslim ze tora by mi k tomu mohla dopomoct..a to ze ma zdvih 130mm budem riesit tak ze budem ju mat nastavenu na 100mm cim ram neutrpi kedze je stavany na 100mm vidlice a ked budem mat chut tak ju dam aj naviac kedze budem mat este 30mm rezervu..