Caute, potrebujem poradit, ake pedale na XC ale nie naslapne. Casom chcem prejst na naslapy ale este nie. Rozmyslal som nad nejakymi na FR aĺe tie su moc tazke. Takze ake aby mali dobru vahu a samozrejme aj cenu.
hmm. ale bacha na tie najobycajnejšie pedále. keď som začínal s cyklistikou (a neboli prachy), tak mi dvoje obyč. pedálov už ostali na remienku na nohe, keď som ho pri zábere odlomil!!! tak BACHA! je to kua nepríjemné!!!
ako ono to nebude az taka kratka doba tak nech tie pedale chvilku vydrzia. Nejake umele nechcem tie rozbijem okamzite.Nechcem nejake drahe ale nech vydrzia
ked prides do hocijakeho kamenneho obchodu isto si tam vyberes a aj ti poradia vyrobcov pedalov je velmi vela a pedalov okolo cca 500 sk na trhu tiez azko je vybrat konkretny .. skus sa popytat v shopoch bikovych
XC je taky široký pojem... No aj tak si myslím že na crosscountry ci už planujes závodne alebo hobby sú priam samozrejmosť a nutnost no taktiež pri rekreačnom XC by it boli len a len prínosom.
Skús si radšej požičať, prípadne prečkať ešte chvílu na starych pedaloch a kup su spd-čka...
520-tky shimana su bezporuchove a jazdené su vzdy spolahlive. taktiez niake shimanacke tretry turistické a mas vystarané...
Ja som pri kupe bajku dostal take jednoduchsie, lebo tretry zatial neplanujem. Neviem aka znacka, ale su kovove a nie su s nimi problemy. Akurat som raz dotiahol tie bocne srouby lebo praskali..
nemas sancu rozbit (aspon mne sa zatial nepodarili):P odlievane z 1 kusu AL6061T
si dufam robis srandu mam tie iste a urobil som si tu namahu z zbehol do pivnice odfotit moje. tie koncove obluky sli dole velmi rychlo (a jeden ani nebolo treba trepnut o skalu , a to blato si pls nevsimajte ) , ajked je pravda, ze cele rozbite niesu...
tak to si ma nepotesil ale pozeram ze si im dal zabrat ja mam tie svoje iba tento rok a zatial nebolo bohvieake pocasie tak som ich nestihol moooc zatazit ale ze by ten kraj sa dal tak lahko odlomit ma ani nenapadlo aspon nebudem prekvapeny ked sa mi to stane
AJ JA MÁM SPOMENUTÉ PEDÁLE, A ŽIADNA SLÁVA PO ASI POL ROKU JE PRAVÝ PEDÁL NA KAŠU,PREHODÍM LOŽISKO AK SA DÁ?,ALEBO ICH VYHODÍM. TIEŽ PRECHÁDZAM NA SPD,KONKÉTNE NA 520-KY.
koncom maja pridem na slovensko tak nechaj kontakt a ja ti darujem pouzivane spd pedaly su este velmi v poho ale tretry to si trocha naspor to by som z druhej ruky nebral tak zatial good-luck
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skús si radšej požičať, prípadne prečkať ešte chvílu na starych pedaloch a kup su spd-čka...
520-tky shimana su bezporuchove a jazdené su vzdy spolahlive. taktiez niake shimanacke tretry turistické a mas vystarané...
nemas sancu rozbit (aspon mne sa zatial nepodarili):P
nemas sancu rozbit (aspon mne sa zatial nepodarili):P
P.S. aspon si si odlahcil bike