chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
aggressor nie je zly ako enduro/trail plast dozadu (dokonca aktualne jeden z najpouzivanejsich vzadu) kvoli slusnej rolling a braking resistance a uz je dostupny aj ako WT. No dopredu je vzhladom na to, ze sa nevyraba v 3C a malym smerovanym bocnym vystupkom priam tragicka volba.
Waldi,to ze ho ma kazdy vzadu mi pride ako dobry marketingovy tah,trh enduristov potreboval zadny plast lebo dhr2 je tazky,vysoky a bla bla. Ale moc im to nevyslo. Ako som pisal,skoncil na bazari. Nezaujal odporom ,brzdenim ani kontrolou. Oproti dhr2 ktory je sice trosku pomalsi ale ma vsetky vyhody popisane hore
ak niekto nejazdi extermnosti- prudke zjazdy vela blata tak aggressor super volba(v pohode vydrzi cca 3000km). Lepsie odvaluje ale horsie brzdi, nech si vyberie kazy co je viac. Do extremu urcite DHR II, podla mna
ano je to o tom kto co jazdi, pre bezny trail a ked nejazdis primarne v dazdi, tak je aggressor v pohode. Ked jazdis full enduro a nemas problem s blatom a bahnom tak je aggressor zla volba a ostava DHR2 a tiez novy assegai
zdar zvazujem co aktualne dopredu
nateraz dosluhuje HR2, k dispozicii mam funglovku TrailKing
ale kedze plast tak casto nemenim, rozmyslam nad niecim vhodnejsim, ak by to bol vyrazny rozdiel
ja som spokojny s TrailKingom a hlavne vpredu,mam 2.4 verziu a na suchu je paradny.dobre drzi stopu,predtym som mal HR2 2.3 a continental mi pride istejsi na suchu a tym ze je objemnejsi aj o cosi pohodlnejsi. Ak by som ale casto jazdil aj blato tak by som kupil HR2.
Ja som mal verziu ProTection, neviem aku jazdis ty. Mal som ich ako bezduse, ale mali na moj vkus velmi tvrdu bocnicu, ten plast bol nepoddajny ako keby som tam mal dusu natlakovanu na 4 bary. Ale boli to OEM plaste, mozno to bolo tym...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bud rada, ze si si nezakupila Continental, tie by si tam neobula vobec
PS: vzadu ho mam aj ja
je.to tak..mam agresor v zadu a nedrzi moc ked treba pordrzat takze dhr II jasna volba.
Schwalbe Marathon Mondial link
Continental Contact Travel link
alebo uplne vedla?
jazdenie vacsinou mix asfalt, polna cesta sem-tam lahka lesna cesticka
nateraz dosluhuje HR2, k dispozicii mam funglovku TrailKing
ale kedze plast tak casto nemenim, rozmyslam nad niecim vhodnejsim, ak by to bol vyrazny rozdiel