chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Continental Race King Performance 27,5x2,20" MTB plášť mam akurat drot a mozem povedat ze je to paradny plast,nezda sa,ale zabera velmi dobre..velke plus je, ze je super rychly
Ak ale chces aby co najlepsie zaberal tak trail king
Ahojte. Rozmýšľam nad novým plášťom na predok. Doteraz som jazdil Ikony 29x2,2 na oboch, a aj v zime. Spokojnosť, ale v predu by som chcel niečo na lepšie vedenie stopy. Pri vyšších rýchlostiach si moc nie som istý Ikonom. Pozeral som Ardent, High Roller a Forekaster(aj keď ten asi len do blata). Čo by ste odporúčali a v akej šírke? Ostať pri 2,2 alebo má zmysel aj 2,3? Uvítam aj vlastné typy... Vďaka
NN je fajn (sam ho jazdim v zmesi speedgrip), velmi rychly plast, obzvlast na to ake ma velke stuple, ale vhodny je skor do maksieho terenu do ktoreho sa vedia stuple zahryznut.. na tvrdom prasnom podklade ("loose over hard") vie pri vacsich naklonoch obcas ujst..
NN je fajn (sam ho jazdim v zmesi speedgrip), velmi rychly plast, obzvlast na to ake ma velke stuple, ale vhodny je skor do maksieho terenu do ktoreho sa vedia stuple zahryznut.. na tvrdom prasnom podklade ("loose over hard") vie pri vacsich naklonoch obcas ujst..
Potvrdzujem, suche a prasne prostredie je jedina jeho nevyhoda. Snad uz zaprsi..
ikony 2,35" tiez dlho neboli, ale bol rekon 2,4" ten tiez uz nieje, bol aj nobby nic 2,6" co som chcel skusit a zrazu tiez nieje. darmo si vyberies plast ked ho potom nevies kupit len striehnut - obcas sa objavi v ponuke a rychlo kupovat
do tohto prachu a rozdrolenej sotoliny je aj vobec nieco dobre? ci len technika jazdca? posledne roky to byva skoro cele leto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vittoria Barzo plášť 27.5x2.25", kevlar - 18€
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/vittoria-barzo-plast-27-5x2-25--kevlar.html
Maxxis Ikon 27,5x2,20" MTB plášť kevlar - 19€
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/maxxis-ikon-27-5x2-20-mtb-plast-kevlar.html
Continental Trail King Performance 27.5x2.20" Tubeless Ready, kevlar - 19,4€
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/continental-trail-king-performance-27-5x2-20-tubeless-ready-kevlar.html
Continental Race King Performance 27,5x2,20" MTB plášť kevlar - 21€
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/275/continental-race-king-performance-27-5x2-20-mtb-plast-kevlar.html
Continental Race King Performance 27,5x2,20" MTB plášť mam akurat drot a mozem povedat ze je to paradny plast,nezda sa,ale zabera velmi dobre..velke plus je, ze je super rychly
Ak ale chces aby co najlepsie zaberal tak trail king
Continental Race King 27.5x2.20" Performance, plášť, TLR, kevlar
37,99 €
MOC 41,99 €Vittoria Barzo 27.5x2.25" plášť , kevlar/drôt
27,99 €
savings Maxxis Ikon 27.5x2.20" plášť, kevlar
26,99 € savings
MOC 47,99 €Na tvojom mieste by som uvažoval nad týmto https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-race-king-ii-29-drot-model-2019.html Samozrejme kevlar,toto som dal ako príklad.
-32% Continental Race King II 29x2.20" E-25 plášť, drôt
16,29 € -32%
MOC 25,99 €Potvrdzujem, suche a prasne prostredie je jedina jeho nevyhoda. Snad uz zaprsi..
tiež nad ním uvažujem , kedže klasický REKON nikde zrazu nemajú...
Maxxis Rekon 29x2,25" 3C EXO TR plášť kevlar
do tohto prachu a rozdrolenej sotoliny je aj vobec nieco dobre? ci len technika jazdca? posledne roky to byva skoro cele leto
nobby nic 29+
Minion DHF je oproti Nobby Nicovi neporovnatelne lepsi na sypkom / prasnom podklade.
jasne, ale to porovnavas neporovnatelne.. oba su urcene na nieco ine.. s DHF mozeme porovnavat Magic Mary
vyskusal si ten Dissector ?