chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
mam hlupu otazku neviete ci existuju lacnejsie verzie NN/RR atd ako je u smart sama ze okrem evo je aj performance a aj drateny?na nete som nenasiel ani na schwalbe..ale keby ste nahodou otom poculi..30€ je predsa len dost a ekonomickejsia varianta za 15..by sa dala
Zdravim. Chcel by som si kupit nove plaste dopredu aj dozadu. Momentalne mam Continental Explorer, maju uz cca 2500km a podla mna sa rychlo zjazdili a to sa snazim moc neflekovat. Dost ma prekvapili ked ma pustili na mokrom chodiniku. Dostal som nedotacavy smyk. Bol to normalny chodnik, isiel com cca 22km/h do 90° zakruty a akonahle sa to zalo smykat, zacal som vyrovnavar riaditka a zadnu brzdu som dal naplno, nastastie sa nic nestalo.
Do novych by som chcel dat tak 40€ za obi dva. Rozmer 26x2,0 ale moze byt aj 2,1 alebo tak niako len nech to nema velky odpor. Jazdim prevazne po chodnikoch ale ked uz pojdem niekde do lesa na nieco nespevnene tak nech sa nevydr... v prvej zakrute alebo ked budem obiehat chodcov po trave. Ked som mal raz pozicany tatkov bicykel s 26x1,75 tak to smykalo ja neviem co. Bicykel je Author dexter 2007 rocnik, ale uz par zmien tam bolo spravenych ale vyraznych len malo, mam tam hydrauliky Avid J3, neviem ci to ma na vyber plastu niaky vpliv. Co mi odporucite v danej cene?
mam hlupu otazku neviete ci existuju lacnejsie verzie NN/RR atd ako je u smart sama ze okrem evo je aj performance a aj drateny?na nete som nenasiel ani na schwalbe..ale keby ste nahodou otom poculi..30€ je predsa len dost a ekonomickejsia varianta za 15..by sa dala
rr je urcite aj performance. videli sme ich v Poprade v kamennom obchode
podla mojich info pre rocnik 2009 Schwalbe nevyraba RR ine ako evolution line...takze asi len drahsia varianta...kazdopadne mozno niekde najdes este nepredane starsie kusky...
Ja som cele leto jazdil na Nevegale, plast to bol velmy dobry do terenu az nato ze po 3 mesiacoch zadny bol skoro bez dezenu (jazdil som dost rozbity asfalt + casto som prebrzdoval (rychla jazda a nove brzdy).
Preto som podla rad v diskuzii kupil Smart Sam, co je asi opak Nevegalu, lebo na asfalte je odost rychlejsi ale v terene najme ked sa naklonim mu chyba bocna stabilita. Napr. dnes som ho testoval v lese/mokry sneh a uz pri mensich naklonoch sa mi zadok hned podklzoval. taktiez vizualne je uzsi ako nevegal aj ked su obe 2.1. Preto si myslim, ze do tazsich podmienok sa moc nehodi.
Ja som cele leto jazdil na Nevegale, plast to bol velmy dobry do terenu az nato ze po 3 mesiacoch zadny bol skoro bez dezenu (jazdil som dost rozbity asfalt + casto som prebrzdoval (rychla jazda a nove brzdy).
Preto som podla rad v diskuzii kupil Smart Sam, co je asi opak Nevegalu, lebo na asfalte je odost rychlejsi ale v terene najme ked sa naklonim mu chyba bocna stabilita. Napr. dnes som ho testoval v lese/mokry sneh a uz pri mensich naklonoch sa mi zadok hned podklzoval. taktiez vizualne je uzsi ako nevegal aj ked su obe 2.1. Preto si myslim, ze do tazsich podmienok sa moc nehodi.
no takže nejaký schwalbe RR evo v 2,25/26" by bol OK? Jazdím 20% asfalt aby som sa dostal do 40% lesov 30% polných ciest a 10% lúk. Ešte tiež rozmýšlam nad SS evo. Ktorý z týchto dvoch by bol ideálnejší?
a mne co odporucite, ked jazdim prevazne po chodnikoch, obcas "zabehnem" do lesa a cez leto som na chate na nespevnenych cestach a ked budem obchadzat niakych ludi na chodniku po trave tak aby som to nemal hned v smyku? najadim cca 2500km rocne bike je Author dexter 2007
Rocket Ron je super plast na asfalt ale treba pocitat , ze rychlo ide dole. Neviem presne ako na asfalte rychlo, ale myslim, ze za normalnych okolnosti viac ako 1000km nevydrzi. V tazsom kamenistom terene (Alpy) ide dole skoro hned. Na grip je ale 10000x lepsi Little Albert/Albert, ale tie povodne, nove su uz zase len ina verzia Noby Nic,ako som pozeral katalog. Schwalbe ma sice nadchol s Ronom, ako zavodny plaste je to skutocne skvely plast (extremne nizky valivy odpor, extremne nizka vaha na to aky ma objem a ma aj slusny vzorok a grip) .. ale zbytok portfolia je fuc . Dementny marketing a snaha o setrenie a maximalizaciu zisku nakoniec zvitazila aj tam. Zbohom moje oblubene Alberty
Agent0019: hlavne musis stanovit kolko penazi do toho chces vrazit, ako casto planujes menit plast, a aku max. hmotnost akceptujes
easy: to nie je vec len trasy, ale hlavne stavu povrchu. Trasa BK-Baba a dalej je ako teren velmi lahka .. ak je klasicky suchy a tvrdy povrch, tak postacia aj Racing Ralphy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do novych by som chcel dat tak 40€ za obi dva. Rozmer 26x2,0 ale moze byt aj 2,1 alebo tak niako len nech to nema velky odpor. Jazdim prevazne po chodnikoch ale ked uz pojdem niekde do lesa na nieco nespevnene tak nech sa nevydr... v prvej zakrute alebo ked budem obiehat chodcov po trave. Ked som mal raz pozicany tatkov bicykel s 26x1,75 tak to smykalo ja neviem co. Bicykel je Author dexter 2007 rocnik, ale uz par zmien tam bolo spravenych ale vyraznych len malo, mam tam hydrauliky Avid J3, neviem ci to ma na vyber plastu niaky vpliv. Co mi odporucite v danej cene?
rr je urcite aj performance. videli sme ich v Poprade v kamennom obchode
a v blave nevies?
PS:
Rocket Ron
RRon
alebo Captain http://www.nwmtb.com/img/pds2/0018-0015.jpg
Maxxis Crossmark http://www.ciclessport.com/catalog/images/maxxis_crossmark_ust_tire.jpg
Agent0019: hlavne musis stanovit kolko penazi do toho chces vrazit, ako casto planujes menit plast, a aku max. hmotnost akceptujes
easy: to nie je vec len trasy, ale hlavne stavu povrchu. Trasa BK-Baba a dalej je ako teren velmi lahka .. ak je klasicky suchy a tvrdy povrch, tak postacia aj Racing Ralphy