chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ja som nedávno vymenil svoje xkingy race sporty za nobby nic a dozadu za mountain king. Po ceste som už dojazdil tých 450 gramov naviac neskutočne cítiť.
na a nielen, pajstunskom traili som si dobre zajazdil ,cim skor musim prist znova a nejak ho zokruhovat aspon 4x a viac si polietat na skokoch,keby bol predjazdec co pozna a skace vsetky skoky bolo by ideal ...
Viete poradit daky UST plast o sirke cca 56mm ( 2,35, 2,25 ) na zadne koleso? Teraz mam Ardent 2.25 ale pri brzdeni velmi prudkymi klesaniami na sypkom alebo mokrom povrchu slabo drzi a potom ma moc rozbieha co moze byt priam fatalne niekedy. Co kukam UST od Maxxisu tak jednak u nas je ich problem zohnat a za druhe su az moc tazke ( od 900g hore ).
rozmyslal som ze ked zoderem mojho HRII dam ardenta - aspon 2,4 tam uz je vacsi dezen no valivy odpor mi nestoji za to niekde sa zabit
nakoniec dam zase overeneho HRII prip jeden z dvojice Minion DHR II 27.5X2.30 3C MAXX TERRA 3C/EXO/TR Black
mam hd 26x2,35 tlr kevlar na rafiku mavic 819 (19mm vnutorna sirka). pri cca 1,5 bar ma 56mm a so stuplami 60mm. pisem z hlavy, co som to meral pred par dnami, ked pridem domov tak to este raz premeram a pripadne opravim. inak ale neodporucam taky plast na taky uzky rafik. viem, ze to tabulkovo neodporucaju a uz som si to bohuzial overil. vyzul sa mi a doodieral som sa. mozno zla kombinacia plast/rafik, plast je cely nejaky volnejsi ako predosle ust plaste. len tych je uz ako safranu.
tiez som v podobnej situacii ako marinada. vzadu ardent 2,2 a nie som s nim spokojny, nedrzi a ma tendenciu sa dostat do smyku a vtedy ma silnu potrebu ist do strany. hladam vhodny plast dozadu, pricom vpredu som s hd spokojny, cize nieco adekvatne k hd. zvykol som si mat vzadu trochu rychlejsi plast ako vpredu.
Nazdar ľudia . V lete plánujeme s kamarátmi menší výlet ALE iba po cestách . Za 2 dni cca 200km. Ale ja jazdím iba po lese/poľných cestách asfalt tak 10-15% chcem sa opýtať na nejaké cestné plášte na 26 kolesá nič drahé budú použité iba na tých 200km
je možné že RR má po 2000km ešte cca 35-40% dezén? je to bikom? lebo na ht som jazdil presne to isté a po 1000km bol už skoro zodratý,alebo canyon dostáva lepšie verzie? a ja by som ho už tak chcel zodrať a vymeniť za X king
na fulle dlhšie vydržia, viac sa to pohupuje, menej ides zo sedla a davas mensie bomby A zase dole kopcom lepsie kopiruje teren, nejde tak casto do smyku. A teda vobec viac sa na fulle jazdi mimo asfalt ako na HT
Maxxis ardent race 29x2,2-exo protection TL,reálne 810g, výrobca 700g ... reálna šírka 53mm, udávaná 57mm
krasne sa nahadzuje a chytá už bez mlieka na prvý šup
Maxxis-Ikon 29x2,2 exo protection TL,reálne 652g udávaná podobne, šírka 52mm, udávaná 56mm
podobne fajn sa nahadzuje na UST ráfky 19mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvykrat "pocujem" o nich.
nevyzera to zle
rozmyslal som ze ked zoderem mojho HRII dam ardenta - aspon 2,4 tam uz je vacsi dezen no valivy odpor mi nestoji za to niekde sa zabit
nakoniec dam zase overeneho HRII prip jeden z dvojice
Minion DHR II 27.5X2.30 3C MAXX TERRA 3C/EXO/TR Black
Minion DHF27.5X2.30 870 3C MAXX TERRA 3C/EXO/TR
na UST kasli , ked tak ghetto riesenie to isti
http://suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-hans-dampf-2-35-performance/368
savings Schwalbe Hans Dampf 29x2.35" Performance Addix E-25 plášť, TLR, kevlar
26,99 € savings
MOC 44,99 €tiez som v podobnej situacii ako marinada. vzadu ardent 2,2 a nie som s nim spokojny, nedrzi a ma tendenciu sa dostat do smyku a vtedy ma silnu potrebu ist do strany. hladam vhodny plast dozadu, pricom vpredu som s hd spokojny, cize nieco adekvatne k hd. zvykol som si mat vzadu trochu rychlejsi plast ako vpredu.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-continental-double-fighter-ii-1-9/163
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,69 € savings
MOC 31,90 €http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-country-dry2-2-0-drat/2470
a pojazdí to aj do lahkeho terenu, na par penez lahký plášť
Michelin COUNTRY GRIPR 27.5x2.10" plášť, drôt
26,99 €
MOC 29,99 €http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=22_50082&products_id=110104
krasne sa nahadzuje a chytá už bez mlieka na prvý šup
Maxxis-Ikon 29x2,2 exo protection TL,reálne 652g udávaná podobne, šírka 52mm, udávaná 56mm
podobne fajn sa nahadzuje na UST ráfky 19mm