chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Caute chcel by som sa opytataky je rozdiel medzi plastom MTB plášť Ritchey Z-Max Shield WCS 29x2,1 TLR a MTB plášť Ritchey WCS Z-Max 29x2,1 TLR ktory je vhodny na aky druh povrchu?
klasický Z-max je na drsnejší povrch náročnejší, nestratí a sa ani v blate.vhodný na predne.
shield je urcený na sucho lahší terén..
kamoš ho jazdil aj na Kalnickom maratone a nemal priblem ani na kamenoch, ked bolo sucho... je velmi rýchly podobný ako raceking od contyho https://ritcheylogic.com/mountain/tires
má to rok na oboch kolesách a v kalnici si pochvaloval super plašte rýchle za fajn cenu , jazdí bez duše.
Má to na felt edict 3 100/100mm 29na osobne na inovec a karpaty fajn...
Zalezi na tom,ci mas drotenu,alebo skladaciu patku,ale najviac zalezi aky mas rafik.Na19mm vnutornu sirku mi isiel plast tazko,no na rafik s 24mm sirkou v pohode aj jednou rukou.
Na svoje rafy s vnutornou sirkou 26mm som nikdy nemal problem nasadit tlr plaste (schwalbe, conti, specialized) a nafukat klasickou pumpou ako bezduse. Prikladam to prave sirke rafika.
jazdim dhr2 ,odpor je mensi ako trail king inak nemam s cim porovnat ...ked je vacsi odpor upravim tempo .... deriesa, ale zas dostava naprdel pri nasom jazdeni kazdy plast, teraz ho planujem dorazit do prace po asfalte uvidim ako rychlo...
Ide mi o to, ze ten zadny TR EXO je ako sito. Tmel slzi a nestiham utierat. Mozno radsej kupim Slime Pro, ktory je hustejsi a bude klud. Teraz tam mam Notubes.
Marinada používaš JOES NO FLAT ELITE RACERS ? tieť som si nedávno všimol, že mi jemne prepúšťal na ibexe, no to som ho mal dosť nabombovaný, keď som vyhadzoval dušu a chcel som aby si dobre sadol...ale zas až tak moc ako ten maxxis to nebolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
shield je urcený na sucho lahší terén..
kamoš ho jazdil aj na Kalnickom maratone a nemal priblem ani na kamenoch, ked bolo sucho... je velmi rýchly podobný ako raceking od contyho
https://ritcheylogic.com/mountain/tires
Má to na felt edict 3 100/100mm 29na osobne na inovec a karpaty fajn...
Race TT/ikon jazdim tuto sezonu. A neni problém
ako je to prosim ta so sirkou?su skor uzsie ci sirsie?rozhodol som sa skusit kombinaciu ardent race/ikon asi v sirke 2,2
Presne môžem potvrdiť keď som to obul tak jak žiletky