chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ta fotka od ddemo je auto plast. Na schwalbe nie je ten oval a nebude to datum vyroby, i ked som si to najprv tiez myslel.
Ako som pisal, vyrobca ani predajca nema ziadny zaujem, aby sa zakaznik dozvedel datum vyroby. Prikladam aj tie biele cisla vo vnutri plasta. Z tych sa tiez neda nic vydedukovat. Continental je v tomto korektnejsi.
simecek... ano je to autoplast a je to spomenute aj v texte. U autoplastov to totiz vyrobca musi uvadzat. U cykloplastov to myslim si nikto neriesi, maximalne tak prsknu nieco farbou zvnutra... ale urcite nie vymenitelnymi castami formy...
este k tym WT verziam plastov , po zmene z 23mm na 29mm rafky na wituzovi ,obycajne jazdene plaste prehodene na nove rafky som pocitoval pri urcitom slabsom pociatocnom naklone- uhle v zakrutach a pod. akokeby prestali drzat -hluchy -mrtvy bod-uhol ...ale na moje bezne jazdenie ok
To máš Majo pravdu, ale tie nové zmesi GumX a MagiX na novšej verzii týchto plášťov Advanced R2 sú vraj lepšie ako Miniony DHf/DHR.
Chystám sa otestovať tuto sezónu.
Tak nadhodím aj ja: Skúsenosti s Maxxis Minion SS? Rozmýšľam dať na leto ako zadný, vpredu je DHF. Cez leto je to u nás 99% času suchý a väčšinou aj tvrdý podklad, pomohol by som si oproti momentálne jazdenému DHRII? Pri ňom mám občas pocit, že mu nesedí tvrdá utlačená zem (les, pole), SS by mohol mať aj menší odpor, ale na nete som čítal dosť rozdielne názory. Jazdí ho tu niekto?
Zháňam do zadu plášť na agresívnejšie xc/trail jazdenie. V predu mám HR2. Doteraz som mal vzadu Nobby Nic, to bola pri celodenných výjazdoch kde sú presuny po asfalte, strašná kotva. Potrebujem niečo čo má rozumný valivý odpor niečo ako Ikon, no ten zas nepodrží v trailparkoch a v divokejších zjazdoch. Aké máte skúsenosti s Minion SS alebo Ardent-om prípadne podobné alternatívy?
A čo odpor Aggressora, nenarobím sa na tom zbytočne na ceste? Rýchlosť ako má cestná galúzka neočakávam skôr mi ide o tú univerzálnosť a pohodlnejšie asfaltové presuny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako som pisal, vyrobca ani predajca nema ziadny zaujem, aby sa zakaznik dozvedel datum vyroby. Prikladam aj tie biele cisla vo vnutri plasta. Z tych sa tiez neda nic vydedukovat. Continental je v tomto korektnejsi.
Tak som napisal priamo do Schwalbe sem: https://www.schwalbe.com/en/kundenservice.html
Som zvedavi co odpovedaju.
Chystám sa otestovať tuto sezónu.
Edit: No ale predsa su len vazia rovne kilo. To je uz priliz.
https://www.bikerumor.com/2017/03/17/michelin-back-mtb-four-new-tire-ranges-cover-riding-xc/