chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahoj..chcem na celoodpruzeny bicykel nahodit plaste MAXXIS TREAD LITE 27,5x2.10 alebo Schwalbe HURRICANE 27.5x2.00.Ma niekto s danymi plastami skusenosti.Budem vdacny za kazdu radu....
Už keď tu je tá váha...existuje ešte niečo ľahšie pre 29er, ako je Race King RS?
Určite tých ľahších plášťov bude viac, napr. od mojej obľúbenej značky https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-furious-fred-evo-liteskin-psc-29x2-00-mtb-plast-kevlar.html ale asi si vieš podľa tej hmotnosti predstaviť čo to bude za papier , hmotnosť nie je všetko a plášť pod 0,5 kg by som nechcel ani na xc, možno tak na asfalt, no aj tám by som sa s tým asi bál jazdiť . Nerád lepím stále defekty a na bezduše, no neviem čo by to spravilo, ale musí to byť riadne riedke. Ale ak ti ide iba o hmotnosť a máš veľa peňazí nazvyš tak prečo nie.
O 160g ľahší plášť, to už musí byť citeľné, ak to vezmeš krát dva...tak 320g na rotujúcich častiach je slušné odľahčenie...akurát, že sa robí len v šírke 2" a to je užovka...keby bol 2.25" a mal hoc 400g, tak za skúšku by to u mňa, určite stálo...
Chcel by som sa Vás opýtať či mi neviete poradiť aký je rozdiel medzi Continental X-king 29 race sport,
Continental X-king 29 performance ?
Za odpoveď ďakujem .
chalani, na moju konu budem namiesto tenkých plášťov potrebovať nejaké rýchle horské plášte aby sa mi pohodlnejšie jazdilo s detskou sedačkou ... lenže medzičasom tam mám 27,5" kolesá v 26" palcovom ráme ... a s toho vyplýva môj problém ... chcem plášte v rozmere 2,0-2,1" niečo ako ten maxxis tread lite. Ak by ste niekto niečo podobné mali nahodené tak by som bol vďačný za doporučenie a zaujíma ma reálna šírka a výška toho plášťa, či sa mi to vojde do zadnej stavby. Vnútornú šírku ráfka mám 19mm ak sa nepletiem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
U mna to cca 20 km preslo
Určite tých ľahších plášťov bude viac, napr. od mojej obľúbenej značky
Alebo potom toto https://www.bike-discount.de/en/buy/maxxis-highroller-ii-26x2.40-exo-3c-maxxterra-60-folding-68175
https://www.bike-components.de/en/Maxxis/Highroller-II-3C-MaxxTerra-EXO-Protection-26-Folding-Tyre-p30395/
Continental X-king 29 performance ?
Za odpoveď ďakujem .