chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nie, to su vahy pre tych co nevedia vybrat spravnu stopu.
tzv. spontánna stopa . tiež ju často používam a taketo plašte viac krát zachránili držku mne a život sebe
corratec treba si skúsiť ktorý ti sadne lepšie pri tvojom jazdnom štýle. HRII je hranatejší a prechod na bočné štuple v klopkách nie je taký plynulý ako pri Minione, ten má okrúhlejší prierez. Oba sú to výborne plášte, osobne sa mi zdá Minion troch univerzálnejší. HRII je zase lepší na mäkšom povrchu a pre tých, čo sa neboja bike riadne zalomiť do klopky.
corratec urcite ako napisal volodaj je univerzalnejsi DHF. Priepastny rozdiel je v tych dvoch, ak vezmes top zmesi a DH verziu DHF, lebo to je cca 1200g a v rozmere 2.5WT to sa proste neda porovnat. Jedine s cim sa to da porovnat je uz spominana Magic Mary. Tie prave testujem a neviem sa nabazit toho gripu. Niekedy mam pocit ze lezim v zakrute a stale to drzi...
Asi pred mesiacom som nahodil Minion DHF 2,3" 3C 29"- hmotnosť 925 gramov, aspoň sa mám na čo vyhovoriť, keď som pri výjazdoch posledný ale tak je to riadný držiak, fakt perfektný plášť, určite to za to stojí, teda pre toho komu na hmotnosti až tak moc nezáleží. Do zadu som dal HR2 ale to je trochu kotva. Kedysi som mal vzadu DHR 2 a ten bol perfektný a relatívne aj dosť rýchly, alebo aspoň rýchlejší ako HR. Takže ja ako ideál na náročné terény vidím Minion DHF 3C/ Minion DHR 2C, prípadne aj Agresor. A ak pôjdem do nových, tak to budem riešiť takto. HR2 som chcel vyskúšať, no vpredu nebol tak dobrý ako Minion a vzadu je zas až moc pomalý, aj keď je to držiak
KinDo 27,5x2,35 v zmesi Soft 835g.
Dal si link na tu najtažšiu, najlacnejšiu, drôtovú verziu s najhorším gripom z "performance line"... ak si náhodou nemyslel čo môže najviac guma vážiť
Dublinboy rozmyslam ze zoberiem Magic Mary do zasoby na predne koleso, aby som ma; namiesto Fat Alberta ked ho zjazdim (to ale este potrva ), teraz sa daju kupit tie starsie (este nie addix) za celkom OK ceny
Dublinboy rozmyslam ze zoberiem Magic Mary do zasoby na predne koleso, aby som ma; namiesto Fat Alberta ked ho zjazdim (to ale este potrva ), teraz sa daju kupit tie starsie (este nie addix) za celkom OK ceny
Hoď link, možno by som zobral na skúšku. Schwalbe som dlhšie nejazdil a Magic Mary nikdy.
26", dá sa podľa označenie biku. 66 znamená 26" kolesá a 6" zdvihu . potom mali v tej generácií SB 75 a 95
tá soft zmes je OK aj na normálne jazdenie v lese (niečo ako 3C od maxxisu) alebo skôr do bikeparku (Supertacky)? lebo v tých Schwalbe značeniach sa neorientujem.
SOFT by som povedal, že je niečo ako 3C od Maxxisu.. potom majú ešte UltraSoft, čo je už najmäkšia zmes a práve to je tá a la SuperTacky od Maxxisu, pre zjazdárov určená čo odchádza po pár jazdách do koša.. ja som ich chcel práve na bežné enduro trail jazdenie, len akosi som vymenil rám a potom kolesá a ... bye bye 26"
MageZ Co hovoris na tie fat alberty ? U mna zatial po vikende spokojnost velka s kombom Fat Albert/Rock Razor. Je to rychle a drzi to. Ten link na tie Magic Marry by zaujimal aj mna. Osobne v tej addix zmesy necitim ziadny rozdiel - iba cenovy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MageZ Magic Mary je o 50g lahsia. A aktualne mam pocit, ze kvalitou jazdy a spravania sa na rovnakej urovni ako Maxxis.
Pochopil som to tak ze je tam priepastny rozdiel v tej vahe a preto radsej zobrat HR ale kedze je DHF lepsi zoberem ten
tzv. spontánna stopa
corratec treba si skúsiť ktorý ti sadne lepšie pri tvojom jazdnom štýle. HRII je hranatejší a prechod na bočné štuple v klopkách nie je taký plynulý ako pri Minione, ten má okrúhlejší prierez. Oba sú to výborne plášte, osobne sa mi zdá Minion troch univerzálnejší. HRII je zase lepší na mäkšom povrchu a pre tých, čo sa neboja bike riadne zalomiť do klopky.
Hmotnosť cca 1400 g
Dal si link na tu najtažšiu, najlacnejšiu, drôtovú verziu s najhorším gripom z "performance line"... ak si náhodou nemyslel čo môže najviac guma vážiť
jj - tak to bolo myslene - som neveril, ze mozu byt take tazke plaste
Hoď link, možno by som zobral na skúšku. Schwalbe som dlhšie nejazdil a Magic Mary nikdy.
tá soft zmes je OK aj na normálne jazdenie v lese (niečo ako 3C od maxxisu) alebo skôr do bikeparku (Supertacky)? lebo v tých Schwalbe značeniach sa neorientujem.