chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ved tam ma aj klasiku.Inak cim dalej sa tie palce zmensuju.Na predchadzajucej strane 2,6 62mm.Ja mam na 2,25 58,5mm.nie ten isty plast,ale aj tak.Viem,ze teraz budete pisat,ze to zalezi od vela faktorov,ale je to zavadzajuce.
Má niekto tip na plášť, ktorý bude relatívne rýchly a čosi agresívnejší ako Barzo, bude mať výraznejšie bočné figúry, reálnu šírku 60-61mm a bude vážiť od 800-900g ?
- Vittoria Agarro - 2,35" je užovka a váži cez 920g
- Maxxis Disector - výrobca odporúča dozadu - vozí niekto k spokojnosti aj vpredu?
- Nobby Nic - 2,35" (speed grip) netuším reálnu hmotnosť ani šírku.
- Hutchinson Griffus 2,4" ťažítko
- Hutchinson Kraken 2,3" - štrašná užovka
Novy NN, 27,5 x 2.35 superground, ma u mna cez stuple 61mm, mimo stuplov 60mm, 883g.. tlak 1.5b
Dakujem za zaujem, ale nic podstatne. Pisal som, ze mam tu subleru a ze mne vydrzala baterka 12 rokov. Ale potom som si vsimol, ze ma novsi model. Urcite by ste ma *****, ze to nie je ta ista sublera, tak som vam usetril robotu a zmazal som to.
Mne WTB Verdict High Grip - vyzera to fajn, Sup s tym do skrine, za par rokov to hadam trocha vytvrdne a nech sa to rychlo nezosucha, ak to vobec teda niekedy obujem.
Nechcete niekto objednávať z Wolfpack? Ja chcem dať tie plášte aj na druhý bike (som s nimi veľmi spokojný), ale potrebujem iba jeden a keď sa odtial kupuje iba jeden, tak cena postovného je dvojnasobna.
Najlepsie BA-TT.
...Sup s tym do skrine, za par rokov to hadam trocha vytvrdne a nech sa to rychlo nezosucha, ......
To mas overene, ze to tak funguje, ci si robis srandu. Ja mam skusenosti len z auto a moto pneumatik, ale nic sa tak rychlo nederie, ako stara stvrdnuta pneumatika. To normalne vidis cierny puder na ceste po akceleracii, droli sa to ako krieda a grip ziaden.
No asi nebude zmes ako zmes. To asi nebudu ani V rychlostny index co spominas. Videl som nieco podobne na SUV XL pneu. Ale tie boli zle aj nove. Taka mensia traktorova pneumatika. Na hankok ventus RS2 bolo uz po 2 rokoch strata gripu tak citit, ze som ich musel prezut. Nebavilo ma chodit robvno so zavretym volantom aj napriek samosvoru na prednej naprave. Zimne gumy ani riesit nejdem, tie cim su maksie, tym lespie drzia. Ked je namrznuta cesta asfalt sa neprisposobi musi guma asfaltu a ak je tvrda....
Ale skusal si to na bicyklovych plastoch, mozno pri bicyklovom vyuziti to naozaj ma logiku. Fakt by ma zaujimal vysledok takeho experimentu. Mal som napriklad Conti X-king sport a po 5 rokoch boli uplne droliace sa (kupil som ich uz 2 roky stare a najazdil som na nich len cca 500km za 3 roky). Conti GP po 3 rokoch zacina praskat bocnica na nenafukanych zavesenych kolesach. Vittoria ZAFFIRO po 4 rokoch sa odtrhol behun od kordu. Mozno do terenu, ale na ceste by som sa stareho plastu bal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- Vittoria Agarro - 2,35" je užovka a váži cez 920g
- Maxxis Disector - výrobca odporúča dozadu - vozí niekto k spokojnosti aj vpredu?
- Nobby Nic - 2,35" (speed grip) netuším reálnu hmotnosť ani šírku.
- Hutchinson Griffus 2,4" ťažítko
- Hutchinson Kraken 2,3" - štrašná užovka
Novy NN, 27,5 x 2.35 superground, ma u mna cez stuple 61mm, mimo stuplov 60mm, 883g.. tlak 1.5b
Tlak bol myslim 1.5, merane mimo stuploch.
Speed:
https://www.mtbiker.sk/forum/post1671462.html?hilit=Wolfpack#p1671462
Cross:
https://www.mtbiker.sk/forum/post1672803.html?hilit=Wolfpack#p1672803
Na b24.de mali vypredaj 27.5" (este stle maju ale uz stoja o par eur viac), 29" vo vypredaji neboli/nie su.
Najlepsie BA-TT.
To mas overene, ze to tak funguje, ci si robis srandu. Ja mam skusenosti len z auto a moto pneumatik, ale nic sa tak rychlo nederie, ako stara stvrdnuta pneumatika. To normalne vidis cierny puder na ceste po akceleracii, droli sa to ako krieda a grip ziaden.
Ale skusal si to na bicyklovych plastoch, mozno pri bicyklovom vyuziti to naozaj ma logiku. Fakt by ma zaujimal vysledok takeho experimentu. Mal som napriklad Conti X-king sport a po 5 rokoch boli uplne droliace sa (kupil som ich uz 2 roky stare a najazdil som na nich len cca 500km za 3 roky). Conti GP po 3 rokoch zacina praskat bocnica na nenafukanych zavesenych kolesach. Vittoria ZAFFIRO po 4 rokoch sa odtrhol behun od kordu. Mozno do terenu, ale na ceste by som sa stareho plastu bal.
potreboval by som poradiť - jazdím 90% asfalt a 10% ťažší teren (lesne zvažnice, kameniste lesne cesty). teraz mam 29x2,25 (širšie asi nevojdu). Chel by som niečo rychle na asfalt, ale zas aby som sa v tom lese nezabil a hore do 15% kopca aby to zas neprešmikovalo, samozrejme s dlhou životnosťou (aspoň 3000km).
Čo tak takýto profil? Bolo by to v lese a na štrku ešte bezpečné?
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-speed-king-2-2-29-kevlar-29x2-2.html
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-marathon-almotion-addix-e-25-28--29x2-15-mtb-plast-kevlar.html
alebo radšej niečo takéto?
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-plast-pace-29x210-kevlar.html
https://kubicasport.eu/plast-maxxis-ikon-29x2-20-kevlar-exo-tr-120tpi-3c-maxx-speed
alebo máte vy nejaké typy?
Dakujem za rady
savings Maxxis Ikon 27.5x2.20" EXO 3C Maxx Speed plášť, TR, kevlar
42,99 € savings
MOC 78,99 €savings Maxxis Pace 29x2.10" plášť, kevlar
26,99 € savings
MOC 47,99 €