rozmyslam nad ich kupou(na vidlu este nemam peniaze tak na vianoce mozno) A cital som ze hydry sa daju zavzdusnit aj pri otoceni bicykla hore kolesami. na co si davat pozor?
pozor?? vlastne ani nanič...iba aby sa nezavzdušnili a keď sa zavzdušnia tak smola ale nič sa nestane...za 5 min ti to odvzdušnia...tak to maš pohodeee....vvjeeeš....a inak ja mam 2 hydry...a je to pohodee...len si uvaž aky kotuč nato...
to Milaaan0907 načo spamuješ? aký bol zmysel príspevku keď nevieš nič čo by si mohol doplniť?
zavzdušniť brzdy sa síce dajú keď je bike otočený naopak ale len pri stláčaní páky kedy všetka kvapalina vtečie do expanznej nádobky a vzduch sa môže dostať do systému no závisí aj od uloženia expanzky a od konkrétnej brzdy
myslím si že pri kúpe kvalitnej hydraulickej brzdy sa nemáš čoho báť ... brzdy sú prakticky bezúdržbové samozrejme vymienanie platničiek je nutnosť a občasné prečistenie strmeňa od sadzí z platničiek no na to sa dá časom v pohode zvyknúť ... u hydraulík je ešte dobré kontrolovať rovnomernosť vysúvania sa piestikov ak je jedna strana pridrhnutá môžeu sa platničky nerovnomerne opotrebuvávať no toto sú ojedinelé prípady prakticky stačí jazdiť nehrabať sa do kvapaliny/minerálneho oleja a systému a problémy by sa vyskytnúť nemali
no a ešte kto uskladňuje bike otočený opačne? poprípade stláča páky brzové popritom?
a ešte otázka nemala by mať prednosť vidla pred brzdami?
Nechem odbocovat od jd5820 poziadavku,ale co si myslite o kombinacii Shimano M485 a Gila TnL ? Rozkuse ju to?Dal by som len 160ku,len nad tym tak rozmyslam...Ma sice dlhsi chod packa ale mne sa to akosi paci,aj na Vckach mam tak
kotuc by som dal 160tku, vidlu som chcel teraz ale este nemam na nu peniaze lebo prazdniny skoncili brigada tiez tak uz v tomto obdoby nebudem mat viac penazi takze preto brzdy teraz na vidle este trocha pojazdim a kupim novu.
Tecie olej na tych,ktore nemaju na prasati vytetovany napis BR-M485,tie ktore maju,netecu...Je tam len dlhsi chod packy,mne sa to paci...Su to dobre brzdy,spolu s XT kotucmi su super Ale da sa aj s klasikami
Tecie olej na tych,ktore nemaju na prasati vytetovany napis BR-M485,tie ktore maju,netecu...Je tam len dlhsi chod packy,mne sa to paci...Su to dobre brzdy,spolu s XT kotucmi su super Ale da sa aj s klasikami
dlhsiemu chodu packy sa potesim, nemam rad ked stlacim paku len 1 cm a koleso mi ide do smyku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zavzdušniť brzdy sa síce dajú keď je bike otočený naopak ale len pri stláčaní páky kedy všetka kvapalina vtečie do expanznej nádobky a vzduch sa môže dostať do systému no závisí aj od uloženia expanzky a od konkrétnej brzdy
myslím si že pri kúpe kvalitnej hydraulickej brzdy sa nemáš čoho báť ... brzdy sú prakticky bezúdržbové samozrejme vymienanie platničiek je nutnosť a občasné prečistenie strmeňa od sadzí z platničiek no na to sa dá časom v pohode zvyknúť ... u hydraulík je ešte dobré kontrolovať rovnomernosť vysúvania sa piestikov ak je jedna strana pridrhnutá môžeu sa platničky nerovnomerne opotrebuvávať no toto sú ojedinelé prípady prakticky stačí jazdiť nehrabať sa do kvapaliny/minerálneho oleja a systému a problémy by sa vyskytnúť nemali
no a ešte kto uskladňuje bike otočený opačne? poprípade stláča páky brzové popritom?
a ešte otázka nemala by mať prednosť vidla pred brzdami?
rafy nemusis vymenit , iba ak sa ti nepaci osuchana farba z veciek