Zdravím bikeri, chcem sa spítať či sa dá nejako zmäkčiť vidlica. Systém pruženia je elastomer + pružina. Napadá ma vybrať pruženie z jednej nohy...čo si o tom myslíte?
horsie by bolo keby ti chodila na 10 cm pri najvyssom zdvihu a chytal si dorazy proste vyuzivanie zdvihu vidlice zalezi od nastavenia od vyroby a od volby pruziny nemozes cakat od vidlice zae bude vyuzivat 99% zdvihu musi mat vidla este nejaku rezervu pri pripadnom extremnom dopade nie? tak si kup 150 vidlu a ta ti pojde isto na 120-130mm
teraz uvediem prilad trochu OT ale uvediem kamarat ma Suntour Axon 06 neviem presne aky model ale ked hu nafuka na svvoju hmotnost aby vidla bola ako tak citliva tak pri trochu vacsich narazoch chyta dorazy ja mam FoxF100RL a tiez nevyuziva ta vidla 99% zdvihu maximalnee 90 mm a nemam nic proti necakaj ze vidla bude chodit plny zdvih to nie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked si taky lahky..riesil by som radsej na tvojom mieste o nejaku vzduchovu vidlu... (tora solair, recon solair ..)
teraz uvediem prilad trochu OT ale uvediem kamarat ma Suntour Axon 06 neviem presne aky model ale ked hu nafuka na svvoju hmotnost aby vidla bola ako tak citliva tak pri trochu vacsich narazoch chyta dorazy ja mam FoxF100RL a tiez nevyuziva ta vidla 99% zdvihu maximalnee 90 mm a nemam nic proti necakaj ze vidla bude chodit plny zdvih to nie
Tak nakoniec to tak ja dopadlo... vymenil som ju sa SR SUNTOUR AXON D-LR, dúfam že tak sa to píše...